Herbal Overgangsalderen Relief

Ifølge Mayo Clinic, overgangsalderen er den biologiske proces, hvor kroppen officielt slutter den handling af menstruation. Overgangsalderen kan medføre fysiske ændringer samt følelsesmæssige symptomer, der omfatter følelser af tab og ekstrem sorg. Mens overgangsalderen er ikke en sygdom, men snarere en naturlig proces, som kvinder oplever, er til rådighed til at reducere symptomerne og foretage denne ændring en komfortabel urte-behandlinger.

Soy

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan soja bruges som et diætetisk og urtekosttilskud at lindre symptomerne på overgangsalderen. Phytoøstrogener, de vigtigste aktive forbindelser inden soja, er naturligt dannet inden visse planter og gavne kvinder i overgangsalderen. Mens University of Maryland, at deres anvendelse i behandling af overgangsalderen er stadig under efterforskning, foreslås det, at indtagelse af soja kan reducere hedeture, humørsvingninger og vaginal tørhed. Fordi tilskud med soja og andre østrogen produkter kan øge risikoen for brystkræft postmenopausale, tale med din læge, før supplere med soja.

Black Cohosh

Black cohosh er blevet anvendt til at behandle symptomerne på menopause mere end to århundreder ifølge University of Maryland. Undersøgelser har vist, at sort cohosh tilskud kan reducere de vigtigste symptomer på overgangsalder, som omfatter humørsvingninger, hedeture, søvnløshed og irritabilitet. Der er flere aktive forbindelser inden sort cohosh; Men den mest aktive af disse omfatter isoferulic syrer, der reducerer betændelse i kroppen; glycosider, som er naturlige sukkermolekyler; og fytoøstrogener, som er østrogen, der naturligt dannes i visse planter. At forbruge sort cohosh, tage 70 mg per dag med 8 oz vand. Dette tillæg skal indeholde mindst 1 mg 27-deoxyactein for maksimal overgangsalderen relief.

Dong quai

Dong Quai er en almindelig urt, der bruges i traditionel kinesisk medicin (TCM) for sin evne til at yde nødhjælp fra symptomer på overgangsalderen, menstruation kramper, PMS og uregelmæssig menstruation, ifølge University of Maryland. Mens denne urt har været brugt i århundreder, er forskerne stadig studerer dens effektivitet. Medicinsk Center på University of Maryland foreslår forbrugende denne urt som en te. Bland 1 tsk. tørret Dong Quai blade med 8 ounce kogende varmt vand. Tillad denne te at stejle for otte til 10 minutter, før belaste og forbruge to gange om dagen. Tal med din læge, før du starter behandling med denne urt til at sikre, at det er sikkert, især hvis du er på medicin eller har nogen sundhedsmæssige komplikationer.