Herbal Medicatie voor ADHD

Volgens de Mayo Clinic, ADHD is een chronische aandoening die miljoenen kinderen beïnvloedt en vaak blijft bestaan ​​tot in de volwassenheid. Wanneer een kind wordt verdacht van het hebben van ADHD, artsen zijn vaak snel medicijnen, zoals Ritalin en Adderall voorschrijven. Deze medicijnen hebben zeer goed werken bij kinderen met ernstige symptomen van ADHD. Zij kunnen helpen een kind om zich te concentreren. Medicijnen zijn niet altijd de beste optie is voor ieder kind, en niet elke ouder wil medicijnen. Er zijn een aantal alternatieven is in de behandeling van ADHD. Je moet praten met de arts van uw kind voordat u een kruiden-behandeling te starten.

Ginkgo Biloba

Ginkgo is een kruiden-supplement dat wordt gezegd dat de hersenen te stimuleren en zorgen voor energie. Het helpt verhogen bloedtoevoer naar de hersenen. Een nadeel met ginkgo is dat het niet wordt aanbevolen voor kinderen van 12 jaar en jonger. Het kan effectief zijn bij de behandeling van volwassenen. Ginkgo wordt ook wel 12 weken beginnen om resultaten te tonen. De grotere stroom in de hersenen kan leiden tot een verhoogd risico op een beroerte. Zorg ervoor dat u contact op met uw arts om te zien of Ginkgo Biloba is goed voor je. Ginkgo wordt meestal via de mond ingenomen, 40 mg driemaal per dag.

Ginseng

Ginseng is aangetoond hersenfunctie verhogen. Ginseng helpt ook om stress te verminderen. Stress maakt meestal een ADHD persoon erg angstig. Dit kruid kan helpen redirect de natuurlijke impulsen van een ADHD patiënt in iets productief. Ginseng helpt de zenuw-transmitter stoffen in de hersenen te verhogen. Dit kan helpen met de concentratie en kan helpen iemand met ADHD verblijf gericht. Ginseng kan gebruikt worden door kinderen die ouder zijn dan de leeftijd van 2 typische dosering is 100 tot 200 mg oraal per dag.

Citroenmelisse

Citroenmelisse is uitstekend om te helpen verlichten van rusteloosheid en stemmingswisselingen. Dit zijn beide zeer voorkomende symptomen van ADHD. Citroenmelisse helpt ook met de aandachtsspanne en nauwkeurigheid. Personen met ADHD hebben meestal een moeilijke tijd geconcentreerd te blijven. Citroenmelisse kan worden genomen door druppels. Normale dosering van de druppels zijn 2-tegen-3 ml driemaal per dag. Voor de citroenmelisse capsules, moet u 300-tot-500 mg oraal, 3 keer per dag. U kunt ook een thee met 1/4 tot een theelepel gedroogde citroenmelisse. Voeg toe aan een kop kokend water en steile gedurende 15 minuten. Giet de thee en drink tot vier keer per dag.

Kamille

Kamille heeft altijd een kalmerend effect en wordt vaak gegeven aan gevoelige baby's om hen te helpen slapen. Kamille kan het centrale zenuwstelsel te kalmeren en rustig de uitbarstingen van een met ADHD. Het kan ook mentale vermoeidheid en prikkelbaarheid verminderen. Met 1-op-2 theelepels van kamille bladeren. Kook een kopje water en voeg de blaadjes. Laat de thee te steil voor ongeveer 15 minuten en laat ze uitlekken. Laat de thee afkoelen. U kunt ook gebruik maken van suiker, suiker vervanger of honing aan de thee te zoeten.