Herbal GERD Relief

GERD, et akronym for den tilstand kendt som gastroøsofageal reflukssygdom, opstår, når fordøjelsesvæsker tilbagesvaling eller stænk, op fra maven og ind i spiserøret. Dette kan forårsage en brændende fornemmelse i brystet, sur smag i munden og kvalme; i alvorlige tilfælde kan denne betingelse beskadige spiserøret. Hvis du har hyppige halsbrand, se din læge for at undgå skader. Hvis du er på udkig efter en alternativ måde at styre dine GERD symptomer, kan en urte praktiserende læge giver naturlig lindring.

Naturlægemidler Approach

I modsætning til konventionelle medicinske læger, naturlægemidler praktiserende typisk se personen som en helhed. En urte behandlingsforløb for GERD bruger naturmedicin og livsstilsændringer til at genoprette balancen i fordøjelsessystemet og fremmer sund, skånsom og effektiv fordeling af fødevarer. Din urte praktiserende læge vil sandsynligvis anbefale dig at følge en sundere kost, herunder spise mere multigrain brød og fiberrige fødevarer, såsom frisk frugt og grøntsager, og samtidig undgå koffein, alkohol og krydret eller fed mad. Hun kan anbefale, at du tilføjer probiotika til din kost ved at spise yoghurt med acidophilus, som har en gavnlig effekt på fordøjelsessystemet. Hun kunne også tage stilling til eventuelle fødevareallergi, som kan bidrage til fordøjelsesproblemer, og ordinere naturmedicin til at støtte et sundt fordøjelsessystem.

Digestive Urter

Kamille --- et stærkt våben i naturlægemidler arsenal anvendes til behandling af fordøjelsesproblemer --- er medlem af Aster familie, værdsat af herbalists for dets terapeutiske egenskaber. Ifølge HomeRemediesWeb.com, den aktive ingrediens i kamille æterisk olie, bisabolol, giver denne urt sin naturlige anti-inflammatorisk, anti-irriterende, og anti-mikrobielle egenskaber. Det har også anti-emetiske egenskaber til at hjælpe med at lindre kvalme forårsaget af GERD.

Din herbalist kan også ordinere en astringerende urt, som mjødurt, hindbær eller citronmelisse. Ifølge medicinsk herbalist Katolen Yardley, astringerende urter har en bindende virkning på slimhinder, der hjælper med at lindre betændte væv og skaber en barriere mod infektion, samt reducere sekreter. Frisk ingefær --- en anden astringerende urt --- øger produktionen af ​​spyt, som hjælper med at reducere syre fordøjelsesbesvær. Ingefær kan også hjælpe med at lindre GERD-relaterede kvalme. Din herbalist kan også ordinere en slimet urt, såsom glat elm, der har lindrende (beroligende og coating) egenskaber til at helbrede slimhinderne i fordøjelseskanalen, mens faldende mave og spiserør følsomhed over for gastriske enzymer og syrer.

Tips og forsigtighedsregler

Urtemedicin er komplementær terapi, ikke en erstatning for konventionel medicinsk behandling. Du må ikke stoppe eller nedsætte din receptpligtig medicin, medmindre anbefalet af din læge. Kontakt din læge, før der iværksættes nogen urte regime, som nogle urter kan forstyrre receptpligtig medicin.