Herbal Gas Relief

Naturlægemidler behandlinger er ideelle, når det kommer til behandling flatulens. Klager over gas har været sammen med den menneskelige race i lang tid, men urter plukket ud i naturen eller købes hos din helsekost butik kan lindre symptomerne på denne til tider pinligt forekomst.

Teas

Te er især nyttig, når det kommer til behandling flatulens. Pebermynte er en af ​​de ældste midler anvendes til at behandle alle former for fordøjelsesproblemer. Kig efter ægte pebermynte te på din helsekost eller købmand. Sørg for, at det er lavet af ægte pebermynte, ikke bare pebermynte-flavored. Drik te efter behov for at lindre symptomer på gas og oppustethed.

En anden nyttig te, du kan gøre dig til at hjælpe med symptomer på gassen indeholder et par forskellige urter. Du skal blot kombinere lige dele af tørret kamille, tørret pebermynte, tørret baldrian rod, kommen frø og anis. Bland godt. For at gøre te, sættes 1-2 teskefulde af blandingen i en kop kogende vand. Stejle i ca 10 minutter, stamme og drikke. Denne te indeholder stærke carminatives, som er forbindelser, der hjælpe slippe af ekstra gas i kroppen. Du kan finde disse urter i løs vægt på de fleste helsekost butikker.

Fennikel

Fennikel er klassificeret som en carminative, hvilket betyder at det er en forbindelse, der ekskluderer gas og beroliger fordøjelsessystemet. Til behandling af gas, tygge en teskefuld fennikelfrø efter måltider. Tygge frøene helt før indtagelse. Kig efter fennikelfrø på velassorterede købmandsforretninger og helsekostbutikker.

Psyllium

Psyllium er en fiber supplement, der sælges under mange forskellige navne. Det hjælper med at holde afføring regelmæssig, og derved kan hjælpe med at lindre gas symptomer. Regelmæssig afføring er kritisk, hvis du har et problem med luft i maven, fordi tilstoppede tarme kan føre til uønsket gas og mavesmerter. Tage omkring en spiseskefuld af psyllium i en 8-ounce glas vand dagligt. Det er også vigtigt at spise masser af frisk frugt og grøntsager dagligt for at holde dit system i topform. Sørg for at drikke masser af vand dagligt samt.