Herbal Detox Voor vrouwen die borstvoeding

Herbal Detox Voor vrouwen die borstvoeding

Ontgiften is het proces van het proberen om schadelijke stoffen uit je lichaam te elimineren. Drugsverslaafden moet de drugs detox van hun systeem voor dat ze hun verslaving kunnen behandelen. Anderen met ongezonde diëten zal proberen om voedsel gifstoffen te reinigen van hun lichaam, en veel mensen zoeken naar manieren om het milieu te ontgiften. Ontgiften kan ingewikkelder worden tijdens de borstvoeding omdat het vasten is nooit een goed idee voor een zogende moeder. Kruiden zijn een optie en er zijn enkele die effectiever en veiliger dan anderen.

Dieet en kruiden

Altijd onderhouden van een gezond dieet, wanneer de verpleging, ook tijdens de detox-proces. Vergeet niet dat uw baby kan alleen maar de voedingsstoffen die u verstrekt voor haar, dus als je niet van jezelf houdt goed gevoed, zal je baby voeding betreft lijden. Voor algemene afvoer van gifstoffen, kruidendokter Susan Weed beveelt paardenbloem als een effectieve lever tonic. Paardebloem werkt het beste wanneer onmiddellijk genomen voor de maaltijd. Weed beveelt ook brandnetel infusie als een uitstekende nieren tonic die in kleine of grote bedragen, zonder nadelige gevolgen voor de moeder of het kind kan worden geconsumeerd. Smeerwortel en framboos blad, rode klaver, brandnetel, en alfalfa zijn allemaal geschikt voor het stimuleren van de productie van moedermelk. Organisch venkelzaad is een andere effectieve ontgiften kruid terwijl verpleging, volgens Bartram's Encyclopedia of kruidengeneeskunde.

Let op Uw Bedragen

Herbalists adviseren over het algemeen beperken kruiden inname tot een of twee behandelingen tegelijk, terwijl de verpleging, en moedigen ze het raadplegen van een arts alvorens dit te doen. Onmatigheid in kruiden mag geen invloed op je, maar bij het zogen van het kon overweldigend en schadelijk zijn voor de baby. Susan Weed adviseert weg te blijven van zowel de mariadistel en gouden zegel, terwijl de verpleging.