Herbal Detox voor Painkiller Intrekking

Het uitvoeren van een detox kan een belangrijke stap in het helpen van mensen die lijden aan pijnstiller terugtrekking zijn. Terwijl sommigen de voorkeur geven om zichzelf te controleren in een kliniek, zou andere mensen in plaats van te proberen verschillende kruiden op hun eigen om hun ontwenningsverschijnselen helpen. Vergeet niet, pijnstiller herroeping moet met een arts voordat u probeert te worden besproken, zoals de symptomen sterk kunnen variëren.

Wat te verwachten

Ontwenningsverschijnselen van pijnstillers kan variëren van persoon tot persoon, maar er zijn vaak degenen die de meeste mensen kunnen verwachten te lijden. Deze omvatten angst, pijn, slaapproblemen, gastro-intestinale problemen, depressie, verkoudheid of griep-achtige problemen, vermoeidheid en gewichtstoename of -verlies. Terwijl bepaalde kruiden kunnen helpen verlichten van deze symptomen, roep de hulp van een arts of spoedeisende hulp als de symptomen verergeren of ondraaglijk.

Angst en slapeloosheid

Herroeping van pijnstillers, twee belangrijkste symptomen zijn angst en slapeloosheid. Er zijn twee kruiden die kunnen helpen met deze problemen: valeriaan en Kava Kava. Valeriaan werkt goed als zowel een pijnstiller en een kalmerend en kan helpen kalmeren de zenuwen terwijl iemand zich terugtrekt uit pijnstillers. Kava Kava werkt voor angst kwesties als goed, en kan ook helpen wanneer een persoon lijdt aan slapeloosheid.

Gastro-intestinale problemen

Veel ontwenningsverschijnselen problemen de maag, zoals misselijkheid en diarree. Het gebruik van gember en pepermunt thee kan helpen beteugelen misselijkheid symptomen bij veel mensen, en deze kruiden zijn gemakkelijk te vinden in de meeste supermarkten als kruidenthee. Ze kunnen ook worden genomen in capsule vorm.

Chinese kruiden

Twee Chinese kruiden zijn bekend om te helpen verlichten van de symptomen van pijnstiller terugtrekking. Dit zijn oesterschelpen en Radix / dragon been en ze zijn nuttig voor vele symptomen. Deze omvatten de vermindering van stress, slapeloosheid, rusteloosheid en hoofdpijn. De ingrediënten in deze twee kruiden, Chai hu en Radix, zijn ook gekend om een ​​positief, ontgiftende effect op de lever.

St. John's Wort

Een enorme symptoom van pijnstiller terugtrekking is depressie. Het kruid St. Janskruid is gebruikt in Europa eeuwenlang als een depressie en angst reliever en is wint aan populariteit in de Verenigde Staten en elders. Sint-janskruid kan helpen die lijden aan een depressie of gegeneraliseerde angst voelen zich beter en zal helpen gemoedsrust te induceren.