Herbal Detox for Drug Intrekking

Ontwenningsverschijnselen is het proces dat optreedt wanneer het gebruik van verslavende stoffen is gestopt. Hoewel er geen manier om volledig te voorkomen van terugtrekking, kunnen kruiden helpen de behandeling van individuele klachten en de snelheid van de detox-proces aan de algehele ervaring gemakkelijker te maken.

Kruiden voor Terugtrekking

Symptomen van stimulerende terugtrekking bevatten vaak extreme vermoeidheid, verhoogde eetlust, depressie en prikkelbaarheid. Wanneer het ontgiften van stimulerende drugs zoals cocaïne en amfetamines, kies kruiden die energie te verhogen en verbeteren van stemming.

Koreaanse ginseng is een uitstekende kruidenmiddel voor stimulerende terugtrekking. Volgens Diagnose-Me.com, Koreaanse ginseng helpt het energieniveau stimuleren en te voorkomen bijnier vermoeidheid. Het is een adaptogeen, wat betekent dat het verhoogt het energieniveau en kalmeert het zenuwstelsel afhankelijk van de individuele behoeften. Yerba mate - een populaire Zuid-Amerikaanse thee - kan ook helpen met de vermoeidheid die stimulerende terugtrekking begeleidt. Het heeft een milde MAO-eigenschappen, waardoor het een goede kandidaat voor het verlichten van depressie en lage stemming. Andere stimulerende kruiden bevatten calamus wortel, rozemarijn, guarana en kolanoot.

Opiaten omvat pijnlijke fysieke en mentale symptomen die nog moeilijk te verdragen zijn. Symptomen zoals misselijkheid, diarree, gewrichts- en spierpijn, en depressie kan soms ernstig genoeg te bemoeien met soberheid.

Voor misselijkheid, kan de kruiden gember en pepermunt zijn redders in nood. Volgens Nih.gov, gember zo effectief Dramamine het verlichten sommige vormen van misselijkheid en kunnen minder bijwerkingen veroorzaken. Agrimonie, blauwe bosbessen, kamille en fenegriek kan helpen verlichten diarree, terwijl witte wilgenbast en cayennepeper zijn uitstekende pijnstillers.

Voor de depressie die opiaatontwenning begeleidt, Sint Janskruid is een effectieve remedie. Volgens NaturalNews.com, Sint Janskruid is zo effectief in het verlichten van milde tot matige depressie als de veel voorgeschreven SSRI antidepressiva. Valeriaan, kava en passiebloem kan helpen verlichten van de angst en slapeloosheid veroorzaakt door opiaatontwenning.

Ontgifting Aides

Ontgifting assistenten kan nuttig zijn tijdens of na de terugtrekking proces voor het opruimen van het lichaam van de drug metabolieten. Detox assistenten werken door het verhogen van de productie van urine, ontlasting, zweet en andere afvalproducten via welke drugs en gifstoffen verlaten het lichaam.

Paardebloem wortel en mariadistel zijn uitstekend geschikt voor het verhogen van de productie van gal en hulp in de leverfunctie. Volgens HeartSpring.net, kan mariadistel helpen verminderen en te voorkomen dat drugs veroorzaakte schade aan de lever. Paardebloem wortel is ook een natuurlijk diureticum, waardoor het nuttig voor het versnellen eliminatie van geneesmiddelen via de urine.

Het toevoegen van vezels aan het dieet is een geweldige manier om regelmatig te blijven, die op zijn beurt helpt bij ontgifting. Psyllium zaad is een kruiden bron van vezels die kunnen worden genomen als een aanvulling of toegevoegd aan shakes en smoothies in poedervorm. Kruiden laxeermiddelen zoals aloë vera, pruimensap, rabarber en senna kan bijdragen aan het stimuleren van de darmen en het verbeteren van de efficiëntie van uw detox.

Waarschuwing

Sommige kruiden kunnen de manier waarop medicijnen veranderen en supplementen invloed op het lichaam. Praat met uw arts voordat u een kruiden drug detox, vooral als u lijdt aan een chronische aandoening. Bij verkeerd gedaan, kan terugtrekking uit depressiva zoals ernstige complicaties zoals epileptische aanvallen, coma en de dood tot gevolg hebben. Probeer nooit te ontgiften van benzodiazepines, alcohol of andere sedativa zonder medisch toezicht.