Herbal Cure voor reumatoïde artritis

Herbal Cure voor reumatoïde artritis

Reumatoïde artritis schiet met gewrichtspijn en ontsteking en wordt veroorzaakt door een overactief immuunsysteem dat zijn eigen gewrichten aantast. Het resultaat is pijnlijk, gezwollen, warme gewrichten. Kruidenbehandelingen werken zonder de meeste ongewenste bijwerkingen als ze pijn en ontsteking te verminderen. Sommige kruiden bieden verlichting van de pijn, terwijl anderen zich richten op het helen van de gewrichten.

Boswellia

Neem 450 mg Boswellia in capsulevorm viermaal daags. Boswellia is een extract gemaakt van de wierook boom, die wordt geteeld in India. Boswelliazuur onderbreken van de ontsteking cyclus en pijn verminderen. Dit kruidenextract verbetert bloedtoevoer naar de gewrichten het de afbraak van weefsels die door reumatoïde artritis. Dit kruid is veilig op een continue lange termijn te nemen.

Kurkuma

Neem een ​​of twee 500 mg capsules van kurkuma driemaal daags. Kurkuma bevat anti-inflammatoire eigenschappen. Dit kruid is gebruikt in India voor het koken, het sterven en het medisch gebruik voor eeuwen. Dit kruid vermindert de ontsteking, zwelling en pijn. Het is veilig voor onbepaalde tijd duren.

Ginger

Eet 1 theel. gember elke dag voor verlichting van de pijn van reumatoïde artritis. Om de beste resultaten gebruikt u een vers stukje gember. Schil de gember en snijd hem in dikke plakken. Plaats ze in een kwart pot. Dek af met wodka en sluit de pot met een goed sluitend deksel. Bewaar in de koelkast. Dit zal voor onbepaalde tijd te houden en je zal een constante bron van gember bij de hand te hebben.

Cayenne

Wrijven hot-peper crème op je pijnlijke gewrichten drie of vier keer per dag. Het werkzame bestanddeel is capsaïcine, dat de chemische stof die cayenne geeft zijn warmte. Het stimuleert je lichaam om zijn eigen pijnstillers vrij te geven. Het belemmert ook de zenuwen die pijn signalen naar je hersenen. Kijk voor cayenne crèmes in uw lokale drogisterij. Was altijd uw handen na het aanbrengen van de crème en het niet gebruiken op een open wond of een uitslag.

Juniper

Wrijf uw pijnlijke gewrichten met verdunde jeneverbes essentiële olie drie of vier keer per dag. Dit helpt stimuleren bloedtoevoer naar de gewrichten en genezing bevordert. Jeneverbes essentiële olie wordt gemaakt van de bessen van de jeneverbes boom. Haar-hout geurende olie vermindert pijn en stress. Meng een paar druppels jeneverbes essentiële olie met 1 kopje olijfolie. Breng deze olie aan uw gewrichten aangetast door reumatoïde artritis. Gebruik deze olie voor meer dan twee weken niet te gebruiken op een moment.