Herbal Cure voor Acne

De natuur heeft voorzien vele geneeskrachtige kruiden voor de behandeling van een breed scala van ziekten, met inbegrip van acne. Een voordeel van kruiden over commerciële producten is dat kruiden hebben een rijke geschiedenis van het genezen van verschillende ziekten. Ook kruiden zijn veiliger dan de chemicaliën die in over-the-counter acne medicijnen, en zijn meestal goedkoper. Hoewel er geen garantie op genezing, kruiden waarschijnlijk kan uw acne te verbeteren.

Aloë Vera

Aloë vera is beschikbaar als een sap en een gel. Plaatselijk aangebracht op de huid, de aloë gevechten infectie, vermindert ontstekingen en droogt puistjes.

Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn bevat azijnzuur, waardoor uw huid kan scrubben door het verwijderen van dode huidcellen en overtollige olie die de poriën kunnen verstoppen en puistjes veroorzaken. De azijn is ook te drogen, dus het is goed voor het genezen met pus gevulde puistjes.

Kliswortel

Volgens het artikel "Acne" op Health911.com, kliswortel is "het belangrijkste kruid voor de behandeling van alle vormen van chronische huidproblemen." Maak een thee van het kruid of koop de olie of tinctuur en toepassen op uw huid.

Citroen

Lemon is beschikbaar als citroensap of citroenmelisse-olie, een etherische olie. Van de citroen citroenzuur niet alleen dode huidcellen of poelen uit de bovenste laag van je huid, maar het kruid kunt uw acne littekens te bleken.

Tea Tree Oil

Tea tree olie is een antiseptische dat de acne-gevoelige huid kan reinigen. Schone huid is een cruciale stap in het genezen van acne.