Herbal Cure for gær infektion

Gær infektioner er forårsaget af en overvækst af gær organisme kendt som Candida albicans. Gær infektioner forårsager vaginal kløe og brændende, sammen med en tyk, hvid, ildelugtende udflåd. Gær infektioner er forholdsvis almindelige, og reagerer godt på behandling med enten over-the-counter retsmidler eller naturlige alternativer.

Overvejelser

Mens der er flere urter, der kan hjælpe med at bekæmpe off og forhindre gær infektioner, er det en god ide at bestemme præcis, hvad du har før selv-medicinering. Hvis du tror, ​​du har en gær infektion, er det bedst at tjekke med din læge for medicin henstillinger. På det tidspunkt kan du diskutere med din læge, hvis en urte behandling plan er en god mulighed, eller hvis det kan forøge konventionel medicinsk behandling.

Antibakteriel hvidløg

Hvidløg er meget populær, når det anvendes som et antibiotikum til behandling af bakterielle infektioner af alle slags. Det har evnen til at hæmme væksten af ​​svampe og fungerer godt i behandling af vaginal gær infektioner sammen med trøske, en fælles gær infektion i munden. En anbefalede orale dosis af hvidløg til behandling af gær infektioner forbruger omkring en halv snes hakkede fed hvidløg to til tre gange om dagen. Hvis tanken om at tage så meget rå hvidløg er uudholdelig, kan det være tilrådeligt at kombinere det med andre bakterier kæmper ingredienser som løg, salvie og timian. Hvis du bekæmpe tilbagevendende gær infektioner, kan du foretage en effektiv suppe med et par potente antibakterielle ingredienser. Kombiner fire kopper vand med to finthakkede løg og fire hakket fed hvidløg. Du vil gerne bringe denne blanding i kog, så lad det simre i ca 20 minutter. Drys i nogle timian, salvie, stødt nellike og et strejf af salt og peber. Det er en suppe, der kan forbruges på en regelmæssig basis, og vil give stærke infektionsbekæmpende egenskaber.

Tinkturer eller te

Urten echinacea har stærke immunstimulerende tiltag, som kan være nyttige i at bekæmpe off gær infektioner. Echinacea fremmer immunitet ved at øge niveauet af hvide blodlegemer. Hvide blodlegemer er kroppens første linje i forsvaret mod enhver form for infektion. Echinacea gør de hvide blodlegemer til at ødelægge gær organismer. Kig efter echinacea tinkturer eller te i din lokale helsekostforretning. En kvalitet echinacea tinktur vil forårsage en let tingly følelse på tungen. Tag en halv teskefuld tinktur i en halv kop vand op til fire gange om dagen i to uger. Echinacea te er også tilgængelige - følg doseringsvejledningen nøje. Fordi echinacea har tendens til at blive mindre effektiv jo længere du bruger den, ophøre med at bruge efter to uger. Hvis du fortsat oplever symptomer, skal du kontakte din læge.