Herbal Behandlingar Det Repair leverskada

Levern är ett av kroppens viktigaste organen. Det reglerar aspekter av socker, fett och protein metabolism, reglerar vissa hormoner och avgiftar blodet. Konventionella läkemedel används ofta för att behandla leverskador, men vissa naturläkemedel ibland tillämpas också.

G-LIV

G-LIV är en naturlig blandning av örtextrakt för att skydda och återställa levern samtidigt balansera immunförsvaret. Den kan användas för att behandla valfritt antal leverrelaterade frågor, inklusive gulsot, skrumplever, alkoholrelaterad leversjukdom, dyspepsi och fet / trög lever. G-LIV, vilket är 100 procent växtbaserade, består av åtta separata örtextrakt och är vanligtvis administreras 2 till 3 tsk. två gånger dagligen.

Cholalogues

Cholagogues är örter som används för att behandla funktionella levern och gallblåsan sjukdom. Dessa örter höll ökning galla flöde och därmed lindra leverskador. Kontakta läkare för mer information om hur man får dessa örter för att behandla lever / gallblåsa skador.

Luftgeneratorer

Luftgeneratorer används ofta som komplement i vissa lever / gallblåsa formler. På grund av att de är höga i oljor, Luftgeneratorer bidra till att främja utvisningen av gas / uppblåsthet från tarmarna, samt minska risken för kramp.

Kryddblandning

En växtbaserade formel för funktionell leversjukdom har cholagogues, Luftgeneratorer, och / eller antispasmodika. Formeln används för att behandla gas, uppblåsthet och andra symptom, och det innehåller en del kummin, en del fänkål, två delar pepparmint, två delar kamomill och två delar valeriana.