Herbal behandelingen voor MS

Herbal behandelingen voor MS

Multiple sclerose (MS) is een degeneratieve aandoening van het centrale zenuwstelsel die het zenuwstelsel, de hersenen, optische zenuw en het ruggenmerg beïnvloedt. Ruim 380.000 mensen in de Verenigde Staten alleen al zijn aangetast. Hoewel er tal van voorgeschreven medicijnen voor de verschillende symptomen van multiple sclerose, zijn er bijna net zo veel kruiden die de symptomen kunnen op afstand te houden, maken het leven net een beetje meer comfort voor de patiënt.

Herbal Nutrition

Volgens de MS Research Center, met inbegrip van deze kruiden voedsel in uw dagelijkse voeding zal helpen met de symptomen van MS: sesamzaad, lijnzaad, alfalfa (goede bron van vitamine K), haver, pompoenpitten, ui, knoflook (zowel ui en knoflook worden anti-inflammatoire en bouwen immuniteit), amandelen, zee kelp (uitstekende bron van B-vitaminen en sporenelementen), hennepolie, waterkers, sla, asperges en citroen (helpt bij het reinigen van giftige stoffen in de lever).

Herbal Supplementen

Het handboek "Prescription voor Nutritional Healing" en de lijst MS Research Center deze kruiden als effectief bij de behandeling van verschillende symptomen: teunisbloem, agrimonie, Amrit Kalash en ashwaganda (ayurvedische kruiden), berberis, klis, kamille (helpt bij stress en slaap), kramp schors (vooral goed voor spierkrampen), echinacea (bouwt immuniteit), vlierbloesem, gember, ginseng, goldenseal, Gotu Kola, meidoorn bessen, Huo ma ren (beschikbaar via een gecertificeerde drogist), zoethout, lobelia, mariadistel (ontgifter), mirre (uitstekend anti-inflammatoire), salie, keppeltje (zenuw tonic en helpt om slaap op te wekken), gladde iep, stevia, valeriaan, hout betonie en duizendblad. Goldenseal, lobelia en keppeltje mag niet intern worden genomen voor meer dan 1 week per keer.

Andere Kruiden om te overwegen

Niet alle mensen hebben ervaren verlichting van de symptomen met deze kruiden, maar ze kunnen het proberen waard zijn: citroengras (spijsvertering), yucca, rode klaver, paardebloem wortel en bladeren, gingko biloba, pepermunt, bee pollen en astralagus (bouwt en handhaaft immuunsysteem).

Overwegingen

Er zijn vele theorieën over de oorzaken van MS zijn tal gedachten en theorieën over behandelingen. Ondervoeding wordt veroorzaakt door het onvermogen van het lichaam om voedingsstoffen op te nemen is zeker een om naar te kijken, zo is de theorie dat MS een antoimmune ziekte kan zijn. Wat ook de oorzaak is, moet je niet je MS te behandelen zonder het advies van een gekwalificeerde zorgverlener, en moet je niet proberen om jezelf te behandelen met kruiden zonder de kennis en hulp van een kruidendokter.

Vitamine en mineralen Ondersteuning

Omdat voeding speelt zo'n belangrijk onderdeel van uw algehele gezondheid, moet u overwegen vitaminen en mineralen die kunnen ontbreken in je dieet omdat je lichaam verminderd vermogen om ze te vangen. Dagelijkse inname van co-enzym Q10, MSM, gamma-linoleenzuur en vitamine B-complex zijn belangrijk voor het houden van uw systeem zo gezond mogelijk.