Herbal Behandelingen om de nierfunctie versterken

Herbal Behandelingen om de nierfunctie versterken

De nieren zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam, omdat ze giftige stoffen uit het bloed filteren. Waardoor ze sterk en gezond zorgt ervoor dat ze goed werken. Anders dan het eten van rechts, het drinken van veel water en het uitsnijden van ongezonde gewoontes, zoals drinken en roken, kan een persoon in staat zijn om te helpen bij de gezondheid van de nieren met het gebruik van natuurlijke remedies.

Instructies

•  Probeer het nemen van 1 tot 2 ml van Schisandra drie keer per dag met water. Het is een adaptogeen dat de sterkte van de nieren verhoogt en helpt het lichaam bij het bestrijden ziekte.

•  Drink een paar koppen paardenbloem thee per dag. Paardebloem wordt gebruikt om giftige stoffen uit de nieren te spoelen. Zorg ervoor dat u veel water te drinken bij het gebruik van enige vorm van een paardenbloem of een ander diureticum, omdat ze uitdroging kan veroorzaken.

•  Voeg 2 ml van de bank gras drie keer per dag aan het drinken van water. Kweekgras is een diureticum en helpt de nieren van gifstoffen en helpt nierstenen.

•  Neem 800 mg Zuurbes met water een half uur voor elke maaltijd. Het helpt bij het immuunsysteem en behandelt nierstenen.

•  Vermijd peterselie capsules, paardenkastanje, herfsttijloos, sassafras, bucha bladeren, jeneverbessen, uvaursi, maagdenpalm, zwarte parel, tung shueh, plant alsem en Vandelia cordifolia. Ze kan irritatie of schade veroorzaken aan de nieren.

Hints

  • Kruiden kan niet veilig zijn voor mensen met een chronische nierziekte. De overheid controleert niet kruiden voor hun veiligheid of inhoud. Wees voorzichtig met wat je kiest om te nemen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u het gebruik van kruiden voor elk type van behandeling.