Herbal Behandeling voor slechte adem

Herbal Behandeling voor slechte adem

Slechte adem plagen elke persoon op een of ander moment. "Morning adem" is een bekend voorbeeld van. De medische term voor slechte adem is halitose. Herbal remedies voor slechte adem zijn over het algemeen veilig, maar alleen dienen om tijdelijk te verwijderen of te maskeren de odor.A regelmatige mondhygiëne routine is het beste van een persoon op het bestrijden van halitose. Halitose kan een symptoom van een onderliggend medisch probleem zijn, en als het aanhouden, dient het advies van een licentie medisch professional worden gezocht.

Anijs zaden

Anijs, of Pimpinella anisum, worden zaden aangeprezen als een huis remedie voor slechte adem. Ook wel bekend als anijs, of anijs, anijs heeft een zoete drop smaak, dat is prettig voor de meeste mensen. Deze variëteit van anijs moet niet worden verward met steranijs, die geheel verschillende geneeskrachtige eigenschappen heeft.
Het wordt beschouwd als een antiseptisch efficiënt in het verwijderen van de bacteriën die halitose veroorzaken zijn. Kauw een handvol zaden na elke maaltijd of als een slechte adem voorkomt. Anijs niet gebruiken bypregnant vrouwen, zoals de oliën bevatten een chemische stof anethol, die de effecten van oestrogeen nabootst. Een stijging van oestrogeen kunnen leiden tot complicaties. Hierdoor chemische, anijs wordt ook gebruikt om menstruatiepijn te verlichten.

Kruidnagel Zaden

Kruidnagel, wetenschappelijk bekend als Syzgium aromaticum, hebben een pittige, aarden smaak. Kauw een handvol kruidnagel zaden bij een slechte adem voorkomt. Dit niet alleen maskeert de geur, maar werkt als een orale antiseptische aantal bacteriën die slechte adem veroorzaken te verwijderen.
Kruidnagel olie, die wordt gewonnen uit de zaden wordt ook aangeprezen als een huis remedie voor kiespijn. Kruidnagelolie bevat de werkzame stof eugenol, die de mond en andere lichaamsdelen komt in contact met verdooft.

Peterselie, Salie en Munt

Kauw een takje peterselie of munt wanneer de bron van halitose is knoflook of uien. Peterselie is een kruid rijk aan chlorofyl, dat als chemisch aan groene planten die een deodoriserende effect op het menselijk lichaam. Slikken peterselie is onschadelijk en wordt gerapporteerd aan blijven ontsmetten als uw lichaam verteert het. De olie die in mint zijn effectief in het doden-halitose-veroorzakende bacteriën. Peterselie wordt traditioneel gebruikt als garnering naast een maaltijd voor deze reden.
Kauwgom met natuurlijke pepermuntolie is ook effectief bij het verwijderen van bacteriën die slechte adem veroorzaken, zolang het suikervrije. Suiker is de belangrijkste stof die de meeste orale bacteriën voeden, en gesuikerde tandvlees kan het probleem alleen maar verergeren.
Salie is een ander antibacterieel kruid dat kan worden gekauwd en doorgeslikt, zonder nadelige gevolgen. De geur en smaak van salie zijn sterk, en wordt beschouwd als onaangenaam voor sommigen.