Herbal Behandeling voor Skin Tags

Skin tags zijn vrij algemeen, pijnloze huid gezwellen die zich ontwikkelen op verschillende delen van het lichaam. Hoewel de exacte oorzaak van de huid tags is nog niet bekend, ze lijken vaak voor bij zwangere vrouwen, diabetespatiënten te zijn, en die met het Human Papilloma Virus. De huid tags vaak niet leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, maar zijn ongewenst om esthetische redenen of de kleine irritatie ze kunnen toebrengen vanwege chaffing. U kunt een skin tag thuis te behandelen met verschillende kruiden.

Bloodroot

Bloodroot pasta is een kruiden-behandeling die u kunt gebruiken voor de huid tags. Bloodroot is een kruid dat groeit in Canada en het oosten van de Verenigde Staten. Het sap van deze plant is zeer giftig bij opname door de mond, dus voorzichtigheid moeten worden gebruikt bij het rollen handeling. Bij uitwendig gebruik, de rode sap geperst uit bloodroot heeft het vermogen om de huid tags te ontbinden, zonder nadelige gevolgen voor normale weefsels, volgens de natuurlijke geneeskunde website, MountainRoseHerbs.com. Om uw huid tag behandelen, gewoon van toepassing bloodroot sap op de huid tag en dek deze af met een verband. Controleer het verband eenmaal daags of de huid tag is afgevallen. U kunt bloodroot op lokaal heide food winkels in poeder, pasta vinden, of als een extract, het toepassen van net genoeg om de huid tag dekken.

Tea Tree Oil

Tea tree olie is een kruidenextract van de Melaleuca alternifolia plant. Deze plant werd gebruikt voor honderden jaren diverse huidziekten, waaronder het verwijderen van de huid tags behandeling. Je kan tea tree olie-extract in vele gezondheids winkel gangpaden vinden. Begin met het wassen van uw huid tag met water en zeep, waardoor het gebied goed drogen. Gebruik een zachte doek of een wattenstaafje in het water en doe er een paar druppels tea tree olie op. Wrijf zachtjes over de huid tag in een cirkelvormige beweging met de katoenen swab.This behandeling vergt geduld en consistentie. Herhaal deze procedure 3 keer per dag gedurende 2-3 weken, of totdat de huid tag valt volgens gezondheidsinformatie website Removingskintags.wordpress.com.

Dermasil

U kunt ook gebruik maken van Dermisil om de huid tags te verwijderen. Dermisil is een natuurlijk kruid gewonnen uit Melaleuca alternifolia, Thuja occidentalis en Ricinus Communis, planten die bekend staan ​​om hun helende kracht van de huid ziekten en aandoeningen. Het toepassen van vloeibare Dermisil veroorzaakt huid tag weefsels te drogen en vallen af. U kunt Dermisil gebruiken door het wassen van de huid tag met water en zeep daarna drogen. Solliciteer Dermisil vloeistof rechtstreeks op de tag met een wattenstaafje. Deze behandeling kan resulteren in een branderig gevoel, welke helemaal normaal. Je kunt vier keer per dag te gebruiken Dermisil tot uw huid labels eraf valt, in ongeveer 2 tot 3 drie weken.