Herbal Behandeling voor Migraine

Tientallen miljoenen Amerikanen ervaren migraine. Hoofdpijn is het gevolg van stress, fysieke spanning, voedselallergieën en een symptoom van ziekte. Migraine symptomen zijn pijn, licht en geluid gevoeligheid en misselijkheid. Migraine is een chronische aandoening bij sommige mensen en kan duren voor dagen in de meest ernstige gevallen. Er is geen remedie voor migraine, hoewel receptplichtige geneesmiddelen en over-the-counter-behandelingen bieden een aantal pijnbestrijding. Herbal remedies zijn rendabel en een biologische, chemische-vrij alternatief voor de traditionele geneeskunde.

Kruiden Aanbevolen voor de behandeling van migraine

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, zijn verschillende kruiden dacht te behandelen en migraine, met inbegrip van hoefblad, duivelsklauw of Harpagophytum procumbens, moederkruid, Ginko biloba, willowbark of salix en gember te voorkomen. Verschillende studies tonen de effectiviteit van moederkruid en hoefblad in de behandeling van ernstige hoofdpijn. De meeste van deze kruiden zijn verkrijgbaar bij alternatieve reformwinkels of via het internet.

Herbal supplementen worden niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding en een arts moet worden geraadpleegd voordat u begint met een supplement regime te beschermen tegen interacties tussen geneesmiddelen en allergieën.

Voorbereiden van Moederkruid en Dosering Aanbevelingen

Moederkruid of Tanacetum parthenium, een plant die is gebruikt als een medicijn voor honderden jaren. Het kruid wordt verkocht in capsule of tabletvorm evenals theezakjes en vloeibaar extract. Moederkruid bladeren kunnen vers uit de tuin en gegeten met andere levensmiddelen of alleen worden geoogst, hoewel sommige mensen vinden dit veroorzaakt een doof gevoel in de mond.

Moederkruid, ook wel bekend als Bachelor-knop, is een preventieve kruid waarvan de effecten zijn cumulatief. Inname moederkruid bij het begin van pijn zal weinig tot geen effect hebben. Het duurt 6 weken dagelijks gebruik ten minste eenmaal per dag enige merkbare verlichting van symptomen zien. Bereid een thee met behulp van 1 oz. van moederkruid bladeren tot 2 kopjes warm water. Bij het gebruik van het blad extract, gebruiken ongeveer 250 mcg (microgram) per dag.

Hoefblad Preparaten en Dosering

Een lid van de zonnebloem familie, hoefblad is een kleine bloeiende struik. Omdat hoefblad bevat giftige stoffen die de lever kunnen aantasten, alleen extracten die vrij zijn van pyrolizidine alkaloïde (PA) worden aanbevolen. Over-the-counter producten bevatten doorgaans PA. De onprofessionele voorbereiding van hoefblad wordt niet aanbevolen. Het extract is verkrijgbaar in de gel cap vorm; 50 tot 75 mg tweemaal daags is de gebruikelijke dosering. Butterbur wordt beschouwd zowel een preventief voor migraine en een natuurlijke behandeling. Hoefblad wortel wordt gemaakt in een etherische olie, maar meestal niet een thee. Vanwege de mogelijke toxische effecten van hoefblad, moet een arts geraadpleegd worden vóór gebruik.