Herbal Behandeling voor Fibromyalgie

Fibromyalgie is een gecompliceerde aandoening die niet volledig wordt begrepen door de moderne geneeskunde. Hoewel er nog geen genezing voor de ziekte, zijn er een breed scala aan oplossingen beschikbaar die kan worden gebruikt om de symptomen te behandelen. Symptomen van fibromyalgie omvatten spierpijn en stijfheid, slapeloosheid, spierspanning, depressie en angst. Herbal supplementen kunnen worden gebruikt voor het verminderen of veel van deze symptomen te elimineren.

Kruiden om te behandelen slapeloosheid en Tension

Fibromyalgie patiënten hebben vaak moeite met slapeloosheid en spanning. Hun spieren zijn verkrampt en strak en ze vinden het moeilijk om genoeg te slapen 's nachts ontspannen. Er zijn verschillende kruiden die kunnen helpen verlichten deze spanning.

Skullcap is een milde kruiden kalmerend middel dat vaak wordt gebruikt als een slaap steun. Het kan worden gevonden in vele commerciële thee en preparaten, en is ook verkrijgbaar in capsule vorm. Skullcap is relatief snel handelen, en moet een uur worden ingenomen voor het slapen gaan voor het beste resultaat.

Valeriaan is een uitstekende kruiden spierverslapper. Deze milde kruid is traag, en kan slaperigheid veroorzaken. Valeriaan kunnen worden toegevoegd aan thee, maar heeft een sterke geur en smaak. De meeste patiënten de voorkeur aan om het te nemen in capsule vorm. Valeriaan is uitstekend geschikt voor het verlichten van gespannen spieren en helpt om de kramp fibromyalgie patiënten kunnen ervaren te verlichten.

Kruiden naar Muscle ontsteking

Quercetine is een chemische bepaalde plantaardige pigmenten. Het bevat hoge niveaus van antioxidanten en fungeert als een anti-ontstekingsmiddel. De beste bron van quercetine is het toevoegen van verse groenten en fruit aan uw dieet; echter, de stof ook als supplement vorm.

Astralgus is een Chinese kruid dat al eeuwenlang gebruikt om ontstekingen te behandelen. De wortel wordt gedroogd en gemalen, en kan in capsule of tinctuur vorm worden geconsumeerd. Naast de ontstekingsremmende voordelen astralgus bevordert ook een gezond immuunsysteem. Deze voordelen maken het een uitstekende keuze voor fibromyalgie patiënten.

Kruiden om stress te verlichten

Fibromyalgie patiënten ook vaak lijden aan hoge niveaus van angst en verhoogde stress als gevolg van hun handicap. Verschillende kruiden zijn beschikbaar om deze aandoeningen te behandelen als goed.

Kava is een kruiden stress reliever, met effecten die vergelijkbaar zijn met die van chemische kalmeringsmiddelen zoals Xanax. Het kruid is snel handelen, vaak het verstrekken van noodhulp binnen een uur. Kava is verkrijgbaar in capsule of tinctuur vorm, en is niet verslavend.

Skullcap is ook nuttig voor het verlichten van stress, maar worden in kleine doses. Veel commerciële stress relief theesoorten bevatten kleine hoeveelheden keppeltje, vaak gecombineerd met andere ontspannende kruiden zoals kamille.

Als u van plan om een ​​van deze kruiden te nemen tijdens daguren, doe dat dan als je niet hoeft te rijden of het bedienen van zware machines. Zoals met voorgeschreven anti-angst medicijnen, is het verstandig om het effect dat het kruid zal hebben op je voordat je deze activiteiten proberen te bepalen.