Herbal Behandeling voor een traag werkende schildklier

Een traag werkende schildklier, genaamd hypothyreoïdie, kan leiden tot tal van andere gezondheidsproblemen, met inbegrip van het verkrijgen van overgewicht, onvruchtbaarheid en depressie. Een traag werkende schildklier kan worden behandeld met medicijnen, maar in veel gevallen, een gezonde voeding en natuurlijke supplementen van kruiden-supplementen, vitamines en mineralen kan net zo succesvol als sterke medicijnen.

Natuurlijke Diagnose van traag werkende schildklier

Voordat de behandeling van een traag werkende schildklier met kruiden-supplementen en vitamines, moet een persoon haar basale lichaamstemperatuur te nemen elke dag voor een maand. Een basislijn lichaamstemperatuur van 97,2 of minder is een belangrijk teken van een traag werkende schildklier.

Kelp

Kelp is beter bekend als zeewier. Het zit vol met essentiële voedingsstoffen die kunnen helpen de schildklier goed te laten werken, met inbegrip van jodium, calcium, magnesium en kalium. Dit is de belangrijkste kruiden-supplement verbonden met de schildklier helpen.

Kruiden Bevat vitaminen

Naast de kruidensupplement kelp, de schildklier dient voldoende hoeveelheden vitamine A, B, C en E niet goed. Kruiden bevatten deze vitaminen bevatten framboos blad, kamille, vogelmuur, alfalfa, geel dock en salie.

L-tyrosine en L-tryptofaan

L-tyrosine en L-tryptofaan zijn aminozuren in het lichaam die niet worden geproduceerd in de juiste hoeveelheden wanneer de schildklier is traag. Deze kunnen worden gekocht bij een gezondheids winkel als onderdeel van een kruiden-supplement. Nooit kopen online; Dit supplement moet goed worden geregeld, om veilig te zijn.

Koper en Zink

Koper helpt de schildklier het metabolisme te beheersen en kan gevonden worden in schapen zuring. Zink stimuleert de schildklier om goed te gebruiken hormonen in het lichaam en is te vinden in alfalfa en kamille.

Zie een arts, voedingsdeskundige of Naturalist

Het is essentieel dat een persoon te spreken met een arts, voedingsdeskundige of naturalist om de juiste dosering van elk kruidensupplement, vitaminen en mineralen op basis van individuele behoeften te bespreken.