Herbal Behandeling voor ED

Herbal Behandeling voor ED

Erectiele disfunctie (ED) is een probleem gedeeld wordt door een op de tien mannen over de hele wereld op basis van de Minnesota Men's Health Center. Voor mensen op zoek naar een behandeling die niet omvatten chirurgie, voorschriften of zetpillen, kunnen kruiden een goede optie zijn. Herbal behandelingen voor ED verhogen van de bloedstroom naar de penis, helpt bij het verwijderen van blokkades en stimuleert de zenuwen die erectie regelen.

Instructies

•  Probeer een 500mg per dag van een kruid genaamd Yohimbe 03:58 uur voor seksuele activiteit. Dit kruid wordt geoogst uit de bast van een West-Afrikaanse boom en wordt gecrediteerd met een verhoogde bloedtoevoer naar de penis. Dit kruid is zeer krachtig en kan gevaarlijk zijn, hoewel, dus neem het met de nodige voorzichtigheid.

•  In 1000 mg ginseng 3 keer per dag aan uw dieet. Het kan hormoon in verband met erectie en te verbeteren libido volgens een studie uitgevoerd door de afdeling Fysiologie aan de Southern Illinois University en de School of Medicine te verhogen. De studie stelt ook dat zowel Aziatische en Amerikaanse ginseng penis erectie kan verbeteren.

•  Neem 120mg per dag van Gingko Bilboa om de bloedstroom naar de hersenen en andere delen van het lichaam te stimuleren. Dit kan helpen in zowel de mentale en fysieke aspecten van het ED.

•  Gebruik 500mg van Horny Goat Weed tweemaal per dag met een maaltijd om eventueel te stimuleren de productie van zaadcellen verhogen het niveau van testosteron in het lichaam. Deze mannelijke hormoon verhoogt de mannelijke geslachtsdrift, waardoor overwinnen mentale barrières blokkeren van het vermogen om een ​​erectie.

•  Gebruik Kohinoor Gold zoals voorgeschreven en een extra dosis ongeveer een half uur voordat je probeert om seks te hebben. Dit kruidenmengsel is heet de "herbal Viagra" en wordt gecrediteerd met het verhogen libido en uithoudingsvermogen, het produceren harder en meer frequente erecties, het vergroten van de seksuele organen, het verhogen van de bloedtoevoer naar het onderlichaam en het maken van de genitaliën beter werken zodra het ED is overwonnen.

Hints

  • Volg de aanwijzingen op de verpakking van het kruid voor de beste resultaten.
  • Raadpleeg uw arts voordat u begint met een kruiden-programma. Kruiden kan net zo gevaarlijk als geneesmiddelen op recept. Gebruik alleen zoals aangegeven op de fles. Innemen van te veel kan leiden tot levensbedreigende neveneffecten zoals lage of hoge bloeddruk, hartkloppingen en vergiftiging. Kruiden niet door de FDA goedgekeurd voor de behandeling van ED.