Herbal behandeling voor depressie

Traditionele behandeling voor depressie centra rond psychotherapie, die vaak effectief in het openbaren van de wortels van de aandoening en lossen ze gezond wijze blijkt. Farmaceutische medicatie kan worden gebruikt om te helpen emotionele stabiliteit tijdens dit proces werkt. Sommige mensen zijn niet comfortabel met ernstige chemische producten, echter, terwijl andere medicijnen gebruiken voor andere aandoeningen die slecht communiceert met antidepressiva. Gelukkig een aantal natuurlijke kruiden bestaan ​​die effectief bij de behandeling van depressie bewezen. Ze kunnen niet vervangen therapie, maar kunnen worden gebruikt om het te vergroten net voorgeschreven antidepressiva.

St. John's Wort

Mensen hebben St. Janskruid (ook bekend als sint-janskruid) eeuwenlang gebruikt. Het heeft toepassingen voor een aantal voorwaarden --- maagklachten, slapeloosheid en als een plaatselijke behandeling van brandwonden, te noemen --- maar het toont de belofte in het helpen met depressie. Wetenschappelijk onderzoek is nog gaande, maar suggereert sterk dat het remt de heropname van bepaalde neurotransmitters in de hersenen, zoals serotonine en dopamine. Veel antidepressiva werken op dezelfde manier, en sint-janskruid niet nodig een recept. Bijwerkingen kunnen omvatten hoofdpijn, verhoogde kans op verbranding en hoge bloeddruk.

SAM-e

S-adenosylmethionine, ook bekend als SAM-e, een natuurlijk aminozuur dat in de meeste delen van het lichaam weergegeven. Het kan worden gebruikt om astma te pakken, ADD, migraine en leverziekte. Europeanen hebben ook gebruikt om depressie te behandelen, en hoewel het niet officieel is goedgekeurd voor een dergelijk gebruik in de Verenigde Staten, het is beschikbaar over de toonbank hier. Het beïnvloedt serotonine in de hersenen, zoals St. Janskruid doet, maar het wordt verondersteld om sneller te werken en produceren minder bijwerkingen. Zoals bij elke kruidenmiddel, moet u met uw arts te spreken voordat u het en zorg ervoor dat het niet interfereert met andere medicijnen die u kan nemen. Bijwerkingen zijn zeer mild, maar kan zijn slapeloosheid en maagklachten.

Gingko Biloba en Ginseng

Gingko biloba en ginseng beide gebruikt door de Chinezen al duizenden jaren, en de Mayo Clinic en andere gerespecteerde medische groepen bevestigen dat hun effecten hebben een wetenschappelijke basis. Ze werken als antioxidanten, die de bloedstroom, wat leidt tot betere stemming en meer energie verhoogt. Siberische ginseng beïnvloedt ook de chemische balans van de hersenen verder stabiliserende een emotionele toestand. Gingko is bijzonder effectief in het helpen van depressie bij ouderen bewezen. Bijwerkingen zijn meestal zeer mild te zijn, hoewel sommige patiënten klagen over maagklachten of diarree bij het nemen van de supplementen in bijzonder hoge doses.