Herbal Behandeling voor Cough

Als u verkouden bent een van de eerste wat je kan doen is het hoofd af naar de apotheek voor een aantal hoestsiroop. Vaak hoestsiropen gekocht bij de apotheek zijn niet effectief, en als ze werk hebben ze ongewenste neveneffecten. Gelukkig zijn er veel effectieve kruiden behandelingen voor hoest die u kunt gebruiken die veilig zijn.

Slippery Elm

Als je hoest komt uit je keel in plaats van je borst, kan gladde iep nuttig zijn. Het slijm in de gladde iep verzacht en geneest keelpijn. Gebruik gladde iep door het drinken van het in een kruidenthee. Dit kruid kan slaperigheid veroorzaken, dus het beste is verbruikt voor het slapen gaan.

Lobelia en Marshmallow Root

Lobelia is een krachtig krampstillend en slijmoplossend. Wanneer het wordt gebruikt in een kruiden thee kan effectief te kalmeren een droge droge hoest. Het kan driemaal daags worden geconsumeerd in de vorm van thee. Heemstwortel wordt gebruikt in veel hoestsiropen. Dit kruid verlicht ontsteking of irritatie en effectief verzacht de keel en verzacht droge droge hoest. De vloeibaar extract of tincturen van dit kruid kan worden toegevoegd aan kruidenthee.

Pepermunt en Klein hoefblad

Pepermunt thee kan worden gebruikt om de hoest reflex kalmeren, verminderen van de hoeveelheid hoesten. Het heeft ook natuurlijke decongestivum eigenschappen die congestie veroorzaakt door verkoudheid en allergie├źn kunnen verlichten. Klein hoefblad heeft zowel een slijmoplossend en krampstillend effect, en kan helpen verlichten hoest zich in de borst. Het kan worden genomen in de thee of tinctuur.

Spice it Up

Het toevoegen van cayennepeper om je eten kan helpen verlichten van de druk op de borst dat sommige hoest veroorzaakt. Doe wat van de korrels in uw maaltijden. Cayennepeper stimuleert het immuunsysteem, maar het helpt ook duidelijk nat afscheiding uit de longen.

Smeerwortel

Smeerwortel tincturen zijn ook nuttig voor het verlichten van een borst hoest. Smeerwortel helpt verdrijven slijm uit de luchtwegen en de longen. Neem tot 10 druppels per dag met warme honing.

Vergeet niet de H20

Vloeistoffen zijn belangrijk, ongeacht het type hoest u. Echter, als je een hoest met dikke congestie vloeistoffen zal helpen dun de slijmafscheidingen. Probeer het drinken van veel water met al uw kruiden.