Herbal Behandeling voor blaasinfecties

Er zijn veel natuurlijke remedies om een ​​blaasontsteking te behandelen zonder hun toevlucht nemen tot het nemen van een recept medicatie. Herbal behandelingen voor blaasontsteking zijn een populaire en veilige optie, het gebruik van kruiden die beschikbaar zijn op elk gewenst lokale health food winkel. Behandeling met een kruiden-programma kan omvatten het gebruik van kruiden die verzurende eigenschappen, die zijn ontsmettingsmiddelen, anti-inflammatoire en urinewegen oplossingen en tonics bieden. Echter, als geen van deze methoden te helpen met je blaasontsteking, is het het beste om te overleggen met uw arts voor een passend behandelplan.

Uva Ursi

Een bekende kruidenmiddel voor de behandeling van blaasontsteking is uvaursi of berendruif. Dit is direct beschikbaar in capsule vorm te allen gerenommeerde kruiden retailer. Deze bijzondere plant eeuwenlang gebruikt blaas infecties en is zeer effectief. De aanbevolen dosering is het nemen van negen capsules met 500 mg elke elke dag tot de blaas infectie is genezen.

Guldenroede thee

Volgens de Duitse E Commissie (het equivalent van de Amerikaanse Food and Drug Administration), guldenroede thee is een effectieve remedie om blaasontsteking te behandelen. Goldenrod wordt beschouwd als een van de veiligste en meest effectieve kruiden behandelingen voor blaasontsteking zijn. Bereid de thee door het combineren van een theelepel van het gedroogde kruid met een kopje water, kook gedurende tien tot 15 minuten, stam en drinken. Drink 2-3 kopjes per dag of totdat uw symptomen verdwijnen.

Corn Silk en Cranberries

Een andere effectieve behandeling van blaasontsteking is maïs zijde. Maak een thee door het combineren van een theelepel gedroogde maïs zijde met een kopje water. U kunt ook gebruik maken van twee theelepels van verse maïs zijde en steile in een kopje water. Breng het water aan de kook en laat gedurende tien tot 15 minuten. Zeef en drink 2-3 kopjes per dag voor opluchting.
Veenbessen hebben een lange geschiedenis van behandeling urinewegen problemen en vaak voorkomen en behandelen blaasontsteking. Cranberry sap heeft de eigenschap van te kunnen urine verzuren, waardoor het onmogelijk is voor bacteriën om zich aan het slijmvlies van de blaas. Om urinewegen problemen te verlichten en te behandelen een blaasontsteking, neem 2-4 capsules van cranberry-extract per dag of drinken 16 gram van cranberrysap per dag om de symptomen te verlichten.