Herbal Astma Cures

Astma is een longziekte veroorzaakt door een ontsteking van de bronchiën (luchtwegen). Als de luchtwegen ontstoken raken, de astmatische ervaringen beklemming op de borst, hoesten, piepende ademhaling en ademhalingsproblemen. Astma is een chronische aandoening waarvoor er geen remedie, maar een combinatie van geneesmiddelen en veranderingen in levensstijl kunnen de ziekte onder controle en laat de astmatische om een ​​normaal leven te leiden. Kruidenmiddelen kan in de routine van de astmatische's worden opgenomen, en zal hem helpen om een ​​gezondere levensstijl te leven.

Thee en honing

Zowel van de ingrediënten in thee en honing werk als decongestiva en luchtwegverwijders (luchtweg openers). Kruidenthee werkt het beste, en kamille thee in het bijzonder wordt aanbevolen door kruidendokters, omdat het ontspant en kalmeert alle spieren in het lichaam (het helpen met beklemming op de borst en angst veroorzaakt door de emotionele belasting van het hebben van ademhalingsproblemen). Thee doordrenkt met een eetlepel honing warm geserveerd drie keer per dag kan helpen de astmatisch ademen meer regelmatig.

Roots & Vegetables

Veel wortels en fruit werken als alternatieve behandelingen voor astmapatiënten. Omdat gember lost slijm uit het lichaam, waardoor het makkelijker te verdrijven, is gemberwortel gekookt in thee voor 3-5 minuten, gemengd met honing en twee keer per dag ingenomen. Sommige astmapatiënten hou niet van de smaak van gember, en gebruik radijs thee als alternatief (bereid op dezelfde manier). Knoflook wordt ook vaak gebruikt en wordt soms gemengd met de gember met honing.

Vruchten en zaden

Veel kruidendokters mix poeders zoals kurkuma poeder met de natuurlijke genezende kracht van fruit zoals citroenen, granaatappels, gedroogde kersen en druiven. Een gezonde, aanbevolen snack voor astmapatiënten is te droog, zonder zaadjes druiven mix en week ze een nacht in de melk, het verwijderen van de zaden en het kauwen van de druiven van de volgende dag. Venkel zaden kunnen ook worden gekauwd, en zal helpen verlichten borst slijm.