Hem rättsmedel för Venereal vårtor

Venereal vårtor härstammar från den humana pappiloma virus, som också är känd såsom HPV. Denna form av HPV vanligen placerad på penis, anus eller vagina och är lätt överförs via osäkra samlag eller till och med genom att dela personliga hygienartiklar. Det finns idag inget botemedel mot könsvårtor, men huskurer finns för att lindra smärta och förkorta en HPV utbrott.

Äppelcidervinäger Behandling

Äppelcidervinäger har ofta använts för att behandla ett stort antal villkor, bland annat fetma, diabetes och håravfall. Den höga sura innehållet i äppelcidervinäger suger djupt in i vårtan och även om det inte dödar HPV-viruset, det gör det behandla fysiska vårta. För att utnyttja detta hem avhjälpa, blöt en bomullstuss i äppelcidervinäger och när det väl är dränkt plats bomullstuss direkt på vårtan i femton minuter. För personer med känslig hud späds lösningen genom att tillsätta lika mängder varmt vatten med äppelcidervinäger.

Vitamin E och pressad vitlök behandling

Både E-vitamin och vitlök innehåller näringsämnen som suger djupt in i hudceller som förhindrar vävnadsnedbrytning. Genom regelbunden applicering av vitamin E och krossad vitlök, kommer vener vårtor börja svälla och sedan långsamt falla av. Tillämpningen av dessa näringsämnen till vårtan är enkel och bör utföras på en daglig basis. Punktering ett flytande vitamin E kapsel och gnugga direkt på veneriska vårtor. Försiktigt lägga till en liten mängd krossad vitlök på vårtan och slutligen täcka med ett plåster.

Proteolytisk Enzymbehandling

Vissa livsmedel innehåller särskilda enzymer som när den tillämpas direkt på en vårta börjar att säkert lösas upp och försvaga ytan utbrottet. Livsmedel som Papaya, bananskal och ananas innehåller dessa specifika enzymer. För att maximera effekten av dessa enzymer, som är nödvändigt för extraktion av deras juicer. När Juiced, ansöka direkt på vårtan (s) på en daglig basis. Bomullstussar är ett utmärkt verktyg att använda för att säkerställa de högsta beloppen av enzymer är placerade direkt på det drabbade området. En annan metod för utnyttjande av dessa enzymer kräver tejp och små delar av de ovannämnda frukterna. När frukterna har hackad i öre stora bitar, fast frukten direkt på vårtan med hjälp av tejp. Låt frukten vila på vårta upp till en timme innan du tar bort och försiktigt tvätta med varmt vatten.