Hem rättsmedel för Roxicodon Withdrawls

Roxicodon är varumärket för drogen oxikodon. Den marknadsförs av Xanodyne Pharmaceuticals, och är kommersiellt tillgänglig med ett recept för att behandla kronisk smärta.

Funktion

Oxikodon är ett CNS-dämpande. Det hjälper patienter med kronisk smärta hantera sin smärta genom att stimulera opioidreceptorer har hittats i det centrala nervsystemet som aktiverar en analgetisk respons. Med tiden, när en patients kropp blir van vid drogen, kan de behöva ta mer för att uppnå smärtstillande effekt. På grund av detta är det risk för felaktig användning eller missbruk högre än med några andra läkemedel.

Utträde

Som med många opioidanalgetika, plötsligt stoppa medicinering kan orsaka en patient att uppleva tillbakadragande. När det är möjligt bör patienten försöka avvänja sig bort av Roxicodon genom att gradvis minska läkemedelsdosering i stället att stoppa "cold turkey". Abstinenssymptom kan tyckas influensaliknande karaktär. Dessa symtom är feber, frossa, värk i kroppen, illamående, diarré, letargi, hosta, sömnsvårigheter, rinnande ögon och hjärtklappning.

Rättsmedel

Om du inte kan hitta en läkare för behandling av uttag, finns det gör-det-själv-lösningar som kan hjälpa lindra svårighetsgraden av symtomen. Over-the-counter läkemedel såsom dextrometorfan hostmedicin kan lindra cravings, illamående och irritation medan psuedoephederine har visat att mildra behov av att urinera och antihistaminer kan hjälpa till med irritabilitet och rastlöshet. Även om du inte känner för det, är det en bra idé att försöka motion. Fysisk aktivitet producerar endorfiner som kan lindra smärtan och får dig att svettas ut gifter som produceras av Roxicodon.