Hem rättsmedel för magen Gas Relief

Gas är en normal biprodukt av matsmältningen. De främsta orsakerna till gasbildning svälja stora mängder luft när du äter eller dricker och när bakterier som finns i tjocktarmen jäser kolhydrater som inte riktigt bryta ner i tunntarmen. Intestinal gasen består av mycket av samma gaser i miljön, såsom väte, syre, koldioxid, kväve och metan. Det finns många naturliga behandlingar för att åtgärda detta tillstånd.

Herbal Behandlingar

Supplement doser bestäms utifrån terapeutiska intervallet. Detta är den minsta dos som ger någon fördel för den största dosen som är säkert för mänsklig konsumtion. Överskrid inte rekommenderade mängder. Naturläkemedel är tillgängliga från en mängd olika online-butiker, stormarknader och hälsokostbutiker.

Angelica olja och kummin olja både hjälp stop känsla av fullkomlighet, gasbildning, och kramp i mag-tarmkanalen. Ta antingen i 10 till 15 droppar i ¼ kopp vatten. Chen-pi, även känd som pomerans i te form lindrar rapningar, uppblåsthet och gas. Kanel olja lindrar uppblåsthet, kramper, och gas. Använd 10 till 15 droppar i ¼ kopp vatten. Maskros tinktur tar bort känsla av fullkomlighet och gas. Ta ½ tsk i ¼ kopp water.Do inte använda maskros om du har gallsten. Fänkål frö lindrar fullhet, gas och uppblåsthet. Använd 4-5 droppar olja i ¼ kopp vatten. Gentiana bitter kapslar lindra uppblåsthet och gas efter att ha ätit stora mängder av fett kött. Ta enligt anvisningar på label.Hops lindra stress mag-frågor. Ta 500 till 1.000 milligram tre gånger om dagen. Använd inte humle om du har en östrogenkänslig sjukdom som bröstcancer eller endometrios. Horehound te hämmar gas och en känsla av fullkomlighet.

Andra förslag

Gunga fram och tillbaka, antingen i en gungstol eller i något sittande ställning kan hjälpa slappna magmusklerna och hjälp gas passera lättare. En blandning av vatten och bakpulver eller ricinolja och mjölk kan också underlätta passagen av gas. Tugga på pepparmynta blad eller en bit färsk ingefära direkt efter en måltid kan förebygga gas.They innehåller ämnen som slappna matsmältnings muskler. Varje form av rörelse är också till hjälp som att gå på en promenad.