Hem rättsmedel för Gas Pain

Ingen är immun mot gasbildning. Som en del av kroppens dagliga funktioner, är vanligt och nödvändigt att passera gas. Däremot gas smärta inte vara en del av en individs livsstil. När gas smärta uppstår, finns det många alternativ som bör beaktas som vanligtvis finns i köket. Flera frukter, grönsaker, te, frön och örter kan lindra gas smärta utan att behöva förlita sig på over-the-counter produkter.

Herbal Teas

Örtte inte bara hjälpa gas smärta, men också hjälpa till med rapningar och väderspänning samt. Goda exempel är ingefära och kamomillte. Ingefära te kommer att lindra uppblåsthet medan kamomillte lindrar smärta i kroppen.

Äppelcidervinäger

En liten mängd äppelcidervinäger är ett enkelt och tillförlitligt hem botemedel för gas smärta. Det behövs bara några matskedar, och bör blandas in i en kopp vatten.

Bakpulver och Cola

Gas smärtor kan lindras genom inducerad rapningar och gasbildning. Processen kan påskyndas genom att blanda en liten mängd bakpulver i cola och sedan intag den efter att den har rörts.

Selleri

Selleri minskar gas smärta och hjälpa till att hålla den borta. Nyckeln är att använda endast en liten mängd utan att svälja. Mumsa på 1 tsk. selleri sedan spotta ut det borde göra susen.

Lagerblad

Lagerblad kan ge snabb lindring till gas smärta. Med användning av en 1/2 tsk. av lagerblad, koka vatten och sedan släppa bladen i det kokande vattnet. Botemedlet måste trängt och ansträngt innan du dricker. För bästa effekt, drick långsamt.

Tangerine peels

Tangerine peeling har dateras tillbaka till det sjätte århundradet f.Kr. som ett naturligt hem botemedel mot rapningar, uppblåsthet och gas smärta. Skala en mandarin och koka skalen i cirka fem minuter. Efter ansträngande, bör vätskan intas som te. De peeling kan också konsumeras om så önskas, som en matsmältningen.

Frön

Flera frön har varit kända för att lugna bort gasfyllda värk och smärta. Kummin, kan fänkål och dillfrön ge omedelbar lindring. En tesked av varje av fröna skall krossas och sattes sedan till en kopp med kokande vatten. Efter att ha genomsyrad och ansträngda, konsumerar drycken.