Hem botemedel mot njursten Använda Ginger Root

Dina njurar eliminera avfall från blodet och lämna kroppen i form av urin. En njure sten är en kristall som bildas i njurarna. Stenar kan variera i storlek och består av avfallet i urinen. De kan bo i njuren eller gå ner i urinvägarna och, beroende på storlek, kan vara mycket smärtsamt. Läkare bryter oftast upp stenen eller kanske till och med ta bort det kirurgiskt, men det finns ett hem botemedel använder ingefära som kan eliminera njursten.

Rengör dina njurar

En bra njure rengöra kan hjälpa rensa njurarna av främmande ämnen som har ackumulerats över tiden, eftersom kroppen inte kunde göra sig av med dem genom urinen. Utför denna njure rengöra minst två gånger om året, om möjligt. Vanligtvis en rengöra tar tre veckor. Juergen Buche, ND, NHC, NI, Phy.D. rekommenderar en rengöra med följande beståndsdelar:

En fjärdedel kopp vardera av torkad hortensia rot, köttyxa s ört, grus rot, UVA ursi blad, och marshmallow rot.

Du behöver också persilja, gullris tinktur (såvida du inte är allergisk mot det), vegetabiliskt glycerin, ett stort knippe färsk ingefära eller kapslar av kristalliserad ingefära, 250 mg kapslar av vitamin B6 och 300 mg magnesiumoxid tabletter.

Framställning

Låt rötterna blöt i en behållare (företrädesvis icke-metall) i 10 koppar kallt vatten i fyra timmar eller över natten. Ta rötterna till en koka och låt sjuda i ca 20 minuter. När den har svalnat, dricker ungefär en fjärdedel kopp. Använd en bambu sil för att sila resten i en ren glasburk och sätta i kylen.

Skölj färsk persilja i en liter vatten i tre minuter och sedan koka den. Konsumera fjärdedel kopp när den har svalnat. Placera en pint persilja te i kylskåpet, frysa en pint, och kassera resten. Denna åtgärd renar inte bara njurarna, utan också hjälper till att bryta upp stenarna.

Dosering

Blanda tre fjärdedelar kopp roten blandning med en-halv kopp av persilja vatten. Blanda en matsked glycerin med 20 droppar av en tinktur av gullris. Drick blandningen under hela dagen i uppdelade doser. Drycken bör förbli kall. Om det finns något obehag eller om du är äldre än 70, ta bara halva dosen. Tillåt upp till tre veckor för njursten att upplösa. Kom dock ihåg att njursten kan återvända om du fortsätter att konsumera fett kött, kakao, fosfat drycker, eller vissa typer av te.

Ingefära

Ingefära kan användas på många sätt. Varma kompresser från ingefära te kan orsaka en ytlig hudirritation, som kommer att ta din uppmärksamhet på djupare njursmärtor. Dessutom kan saften av ingefära vara fördelaktig i att befria kroppen av njursten. Krydda dina måltider med färsk ingefära eller prova ett te gjort av riven ingefära.
Ingefära också kommer i kapselform - lägga detta till din vitamin regim för att påbörja processen med avgiftning.