Hem botemedel för skabb hos människor

Skabb är en typ av parasitkvalster som är mycket smittsam och sprider sig tills alla kvalster och äggen de lägger dödas av en behandling. Skabb överleva upp till fyra dagar ifrån en människokropp, så det är möjligt att fånga dem från någons kläder eller sängkläder. Skabb är traditionellt behandlas med ett recept antiparasitmedicin, känd som en scabicide. Men det finns också naturliga huskurer som också används för att behandla detta angrepp.

Drumstick Blad

Du kan behöva söka runt lite för att hitta kycklingben blad eftersom de inte är vanliga i din lokala livsmedelsbutik producera avsnitt, men kan finnas på en specialitet eller gourmet specerihandlare trädgård butik. Ta ca 400-500 g saft från underlåret bladen med extraktionsmetod.

Blanda samma mängd sesamolja med låret lämnar saft och koka blandningen tills vattnet har kokat in. Låt svalna innan du applicerar dagligen under smittade områden. Det är en anti-mikrobiell åtgärder som fungerar som en insekticid och hjälper till att bota skabb.

Naturläkemedel

Flera naturläkemedel produkter sägs vara ett hem botemedel mot skabb. En är en indisk olja som heter Margosa olja, som är en anti-svamp samt en antibakteriell. Mentol har kylningsegenskaper och finns i produkter som pepparmynta, ingefära mynta och fjäll mynta att bota skabb.

Aloe vera är tillgänglig i en lotion, kräm eller gel, och kan appliceras topiskt för att bota skabb. Massera försiktigt någon av dessa naturläkemedel in i området för att lindra klåda utan några biverkningar. Som med alla hem avhjälpa du väljer, titta noga för förbättringar eller sluta och kontakta läkare eller sjuksköterska.

Svag Momentum

För vissa, när bursit strejker och aktuella lösningar tillsammans med orala direktiven ge viss lättnad, är det dags att lägga till några milda fart till det område som orsakar problemet. Detta kommer att bidra till att öka cirkulationen och blodflödet och främja ytterligare läkning. Det viktiga är att känna igen kroppens begränsningar under läkningsprocessen och inte pressa för hårt för att återgå till det normala, fullt funktionell användning av området som är skadade.

Om problemet är din axel eller armbåge, prova några minuters motion genom att svänga leden. Dr Edward Resnick av Temple University Hospital rekommenderar att du inte vill att överanstränga men du också vill inte få en stel axel. Resnick föreslår använda en stol och luta dig framåt med din goda arm, vilket gör att problemområde för att svänga i cirklar medurs och moturs, sida till sida och fram och tillbaka.