Hem botemedel för graviditet Hyperpigmente

Graviditeten mask, annars känd som hyperpigmentering, visar att huden producerar för mycket melanin, oftast på grund av hormonell obalans eller solexponering under graviditeten. Även hyperpigmentering är oftast inget att oroa sig, det är mycket påtaglig, och du kanske vill prova att ta bort det utan hårda krämer som kan vara osäkra under graviditeten. Det finns flera hem rättsmedel för att bli av hyperpigmentering, och en enda åtgärd kanske inte fungerar för alla.

Citrus

Citrus har naturligt blek kvaliteter för när du tillämpa den på din hud, tar bort det översta lagret av celler (se referens 2). För att göra en hudtonande behandling hemma, blanda limejuice med gurkmeja pulver tills det är konsekvensen av en pasta. Använd den till de mörka fläckar på huden. Eller, kan du blanda citronsaft med en liten mängd honung; tillämpa dina mörka fläckar och skölj. Var medveten om att citrus kan sticka skadad hud och ögon, så om du har brutit eller känslig hud eller om hyperpigmentering är nära ögonen, citrus åtgärder kanske inte är rätt för dig.

Vinäger

Den ättiksyra som finns i ättika kan hjälpa naturligt bleka huden. För att göra en vinäger hem botemedel mot hyperpigmentering, blanda lika delar vinäger och vatten och tvätta huden med lösningen. Skölj noga med mycket vatten efteråt, eftersom vinäger har en stark lukt och kan lämna klibbiga rester på huden. Gör detta en gång om dagen i flera dagar tills du börjar se förbättringar.

Potatis

Enligt YGo Huskurer (se referens 3), potatis innehåller stärkelse och milda blek egenskaper som när de appliceras på huden, kan hjälpa till med hyperpigmentering. Bara juice en potatis som du skulle någon citrusfrukt och tillämpa juice till de mörka fläckar på huden en gång om dagen. Om denna lösning fungerar för dig, bör du börja se resultat efter tio dagar.