Helpen met medische rekeningen voor gehandicapten

Helpen met medische rekeningen voor gehandicapten

Mensen met een handicap wonen soms op zeer beperkt inkomen als ze niet kunnen werken en vertrouwen op sociale uitkeringen. Zoals iedereen, mensen met een handicap soms medische zorg nodig. In feite, kunnen zij meer medische kosten dan de meeste mensen hebben indien hun vereisen regelmatig medische behandeling of indien zij speciale apparatuur nodig vanwege hun voorwaarden. Hoewel de juiste medische behandeling van cruciaal belang om hun goede gezondheid en de kwaliteit van het leven kan zijn, sommige mensen met een handicap moeite hebben met het betalen van hun medische rekeningen.

Medicare

Mensen die in aanmerking komen voor de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen ontvangen Medicare na theyâ € ™ ve gekwalificeerd voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen voor 24 maanden. Medicare betaalt 80 procent van de meeste ambulante diensten in de gezondheidszorg in 2011 en betaalt ook een aanzienlijk deel van de intramurale medische zorg. Medicare helpt ook betalen voor geneesmiddelen op recept. Als je de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen ontvangen, hoeft u niet hoeft te gelden voor Medicare. Youâ € ™ ll informatie te ontvangen in de mail als u in aanmerking komt.

Medicaid

Medicaid helpt betalen medische rekeningen voor mensen met een handicap die een laag inkomen, met inbegrip van degenen die de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen en Medicare te ontvangen, op voorwaarde dat zij nog steeds voldoen aan richtlijnen inkomen. Medicaid omvat een breed scala van diensten in de gezondheidszorg voor mensen met een handicap. Medicaid zal soms wat in het verleden medische rekeningen te betalen in aanvulling op de toekomstige rekeningen na het volk toe te passen, op voorwaarde dat de mensen gekwalificeerd voor Medicaid op het moment dat zij de gemaakte medische kosten. Gelden voor Medicaid op het welzijn kantoor in uw provincie. Als je Supplemental Security Income ontvangen, in sommige staten die u kunt toepassen op elk Social Security Administration kantoor ook.

Subsidies

Sommige organisaties bieden subsidies te helpen betalen medische rekeningen voor mensen met een handicap. Bijvoorbeeld, de Verenigde speelparken voor kinderen € ™ s Healthcare Fund helpt betalen voor dingen zoals rolstoelen, gehoorapparaten, fysiotherapie en ergotherapie voor kinderen met een handicap.

Andere bronnen van hulp

Sommige klinieken zullen medische diensten op een glijdende schaal, baseren kosten op patientsâ € ™ inkomens. Sommige klinieken ook helpen betalen medische rekeningen als hun patiënten moeten specialisten zien buiten de kliniek. County geestelijke gezondheid boards vaak helpen betalen voor de geestelijke gezondheidszorg voor verstandelijk gehandicapten met een laag inkomen. Als je een casemanager, kan ze je waarschijnlijk wijzen in de richting van andere bronnen van hulp bij medische rekeningen. Het welzijn kantoor in uw provincie kan ook in staat om u te helpen hulp van andere organisaties te vinden, zelfs als u niet in aanmerking voor sociale uitkeringen.