Helpen met ernstige angst

Helpen met ernstige angst

Symptomen van ernstige angst onder constante zorgwekkend, misselijkheid, moeite met eten of slapen, en moeite met ademhalen. Ernstige angst kan invloed hebben op relaties en werk van een persoon. Als je een persoon die heeft ernstige angst bent, moet je weten dat je niet hoeft te lijden als gevolg van het. Veel effectieve behandelingen bestaan ​​voor ernstige angst. Zodra u uw ernstige angst onder controle is, zult u in staat om het gezonde leven dat je zou moeten hebben wonen.

Hier krijg je een lichamelijk onderzoek

Soms kan ernstige angst veroorzaakt door een onderliggende medische aandoening zoals hypoglykemie, astma of schildklier problemen. Als u al lijdt aan ernstige angst die je dagelijkse leven verstoort, moet u een volledig lichamelijk onderzoek om te controleren of er geen medische aandoeningen hebben.

Tijdens uw lichamelijk onderzoek, moet u uw arts te vertellen over eventuele medicijnen (zowel recept en over-the-counter) je neemt, evenals alle andere supplementen. Deze, alsmede recreatieve drugs, kunnen allemaal belangrijke oorzaken van ernstige angst.

Therapie

Als u een volledig lichamelijk onderzoek heb gekregen en het is al vastgesteld dat u geen onderliggende medische problemen hebben, is het tijd om na te denken over het krijgen van de therapie. Het doel van de therapie is om te identificeren, te begrijpen en je gedrag en denkpatronen die zijn het veroorzaken van leed te wijzigen.

Twee belangrijke soorten therapie bestaan: cognitieve en gedragsontwikkeling. In cognitieve therapie leert u hoe u onrealistische gedachten te scheiden van realistische gedachten. U leert ook hoe u ongewenste en onaangename gedachten veranderen. Cognitieve therapie vereist dat u ook uw eigen gevoelens te onderzoeken, die helpt diffuse de angst.

In gedragstherapie leert u hoe u ongewenst gedrag te beheren. Je zou gedrags management technieken leren door herhaaldelijk blootgesteld aan gecontroleerde situaties waarvan bekend is dat je ongewenst gedrag aanzetten.

Je nodig hebt om meer over een therapeut u overweegt voordat daadwerkelijk starten van de behandeling uit te vinden. Op deze manier kunt u een therapeut die het beste past bij uw behoeften en voelt u zich de meest comfortabele vinden. Vraag naar ervaring en opleiding van de therapeut, benaderingen van de behandeling, en vergoedingen.

Wijzigingen Lifestyle

Soms veranderen van uw levensstijl kan een significant verschil in het helpen van ernstige angst te maken. Drink niet, rook of doen drugs. Zoeken naar de steun van familie en vrienden, en niet nemen te veel grote verantwoordelijkheden in een keer.

Oefening

Niet alleen kan u helpen fit te blijven oefenen, maar het kan ook heel effectief bij de behandeling van ernstige angst zijn. Dertig minuten van aërobe oefening overal van drie tot vijf dagen per week is voldoende. Wandelen en hardlopen zijn twee andere handige manieren om te oefenen om ernstige angst te helpen. Als u nog niet uitgeoefend in de zoveel tijd, tempo jezelf geleidelijk opbouwen van uw uithoudingsvermogen.

Ontspanning

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u opzij tijd elke dag in te stellen om te ontspannen. Meditatie, visualisatie, ontspanning van de spieren en diepe ademhaling zijn allemaal manieren om ernstige angst te verlichten. Deze technieken zijn het meest voordelig wanneer ze toegepast op een regelmatige basis.