Heeft Zout Oorzaak Artritis erger?

Heeft Zout Oorzaak Artritis erger?

Debat

Of zoutverbruik verergert artritis is niet overtuigend bewezen, maar sommige artritis specialisten geloven dat er trekker voedingsmiddelen, met inbegrip van het zout, dat uw conditie kunnen verergeren en moeten worden vermeden.

Trigger Foods afhangen van de individuele

Fitnesstipsforlife.com meldt dat "trigger" voedsel variëren en afhangen van het individu. Sommige voedingsmiddelen die zijn geïdentificeerd als verergering artritis zijn onder andere zuivelproducten, rood vlees, suiker, cafeïne, maïs, tarwe, zout, kunstmatige zoetstoffen en andere levensmiddelenadditieven en citrusvruchten.

Complexe koolhydraten kan helpen

Hoewel er nog sluitend bewijs dat zout verergert artritis, Americanchronicle.com beveelt het beperken van uw dieet als u artritis zijn en houden van uw zout, eiwit, suiker en vet verbruik relatief laag, terwijl de consumptie van grote hoeveelheden complexe koolhydraten.

Sinaasappelen en Visolie kan helpen

Dr. april Chang-Miller, MD van de Mayo Clinic is het ermee eens dat er geen concrete aanwijzingen dat zout verergert artritis pijn, maar ze wil zeggen als je denkt dat een bepaald voedingsmiddel is verslechtering van uw conditie, moet u deze op te heffen. Chang-Miller adviseert dat sinaasappels en visolie gewrichtsontsteking kan verminderen, dus nemen deze items in uw dieet.

Zout Verminderd Kalium

Keukenzout verluidt ravage aanricht op de nieren en uitput kalium, die we allemaal nodig hebben, in het bijzonder de artritis, voor een goede gezondheid en functionaliteit.

Actuele gebruik van zout is Goed

Ironisch genoeg, het baden in Epsom zout of zeezout is heel therapeutisch en curatieve voor patiënten met artritis, volgens Buzzle.com, omdat de zouten spoelen giftige stoffen uit ons lichaam. Bovendien, de zouten verlichten hoofdpijn, versterkt gewrichten en helpt het lichaam voedingsstoffen.