Heeft Yohimbine HCL moeten worden Gefietst?

Heeft Yohimbine HCL moeten worden Gefietst?

Yohimbine hydrochloride (HCL) is een synthetische vorm van het werkzame bestanddeel in yohimbebast extract. Deze stof wordt gedacht om te helpen bij gewichtsverlies door het stimuleren van het centrale zenuwstelsel en verhogen vetzuur mobilisatie door binding aan bepaalde receptoren en pijnlijke dat de afgifte van vetzuren regelen. Veel bodybuilders en anderen die geïnteresseerd zijn in het verliezen van vet en het verkrijgen van spiermassa nemen Yohimbine HCL, volgens de Fit Flex website.

Wielersport

Yohimbine HCL kan worden op verschillende manieren gebruikt, merkt de Anabole Fitness website. De meest voorkomende is om aan en uit de stof door middel van het gedurende 3-4 dagen en vervolgens stoppen voor 1-2 dagen alvorens opnieuw opstarten volgens de site. Een van de belangrijkste bijwerkingen van Yohimbine HCL is waterretentie. Door te fietsen op en af, kan je de hoeveelheid water vastgehouden minimaliseren.

Continu gebruik

Yohimbine HCL kan ook elke dag worden ingenomen. Echter, de Anabole Fitness website waarschuwt dat dit kan resulteren in aanzienlijke waterberging die kunnen oplopen tot twee weken de tijd om af te voeren, in het bijzonder bij personen die hoge doses van Yohimbine HCL.

Dosering

Weinig aanwezig in de manier van doseren richtlijnen voor Yohimbine HCL. De Anabole Fitness website benadrukt dat de dosering is zeer individueel, en suggereert dat gebruikers beginnen met een kleine dosis en werken hun weg omhoog als nodig is. Voor topische toepassingen suggereert beginnen met 20 tot 40 miligrams keer per dag en dagelijks werken tot 02:58 toepassingen.

De site wijst erop dat sommige mensen nemen ook Yohimbine HCL mondeling, maar heeft dit niet aan. Yohimbine HCL wordt verkocht in capsules als voedingssupplementen die typisch 5 miligrams van de stof bevatten. Supplement Direct, dat een Yohimbine HCL product verkoopt, beveelt aan één capsule 1-3 maal daags. Bij het nemen van Yohimbine HCL oraal, IronMagazine raadt het gebruik van ongeveer 1 milligram per 10 kilo lichaamsgewicht per dag.

Overwegingen

Omdat de Amerikaanse Food and Drug Administration niet beoordelen of stoffen worden verkocht als voedingssupplementen goedgekeurd, is er geen garantie voor de puurheid van een product, zoals Yohimbine HCL. Ook zijn er verschillende bijwerkingen geassocieerd met het nemen Yohimbine HCL, zelfs tijdens het fietsen de stof. Deze omvatten angst, verhoogde bloeddruk en slapeloosheid, volgens IronMagazine.