Heeft Potato Juice Get Rid van acne littekens en striae?

Heeft Potato Juice Get Rid van acne littekens en striae?

Zal Potato Juice Get Rid van Stretch Marks?

Aardappelsap zal niets doen om striae helemaal genezen doen. Striae worden veroorzaakt door een overmaat van de gluccocorticoid hormonen in het lichaam die de huid onderwezen houdt en voorkomt de groei van elastische vezels in de middelste laag van de huid genaamd de dermis in tijden van groei of gewichtstoename. Benadrukt moet worden dat de scheuren optreedt in de middelste laag van het weefsel onder de buitenkant van de huid, daarom exfoliërende scrubs en vochtinbrengende weinig doen om te genezen wat er al gedaan is. Sommige mensen beweren dat aardappelsap bevat vitaminen en mineralen die de groei en het herstel van de huid bevorderen. Dit geldt; Er is een overvloed van vitamine E die de huid helpt enorm. De huid staat absorberen de meeste vitaminen en mineralen die nodig zijn voor overleving en goede gezondheid. Zelfs door een wonder als de huid konden deze vitaminen te absorberen zonder deze door het spijsverteringskanaal zou het lichaam niet in staat om ze te gebruiken zijn. Een van de meest effectieve methoden voor de vaststelling striae naast chirurgie veel zonlicht vitamine D, vitamine E veel en continu gebruik van vochtinbrengende lotion op de buitenlaag van de huid houden van het breken ook. Dus je beste bent kans is om de hele aardappel eten in plaats van het pletten het over je hele lichaam.

Zal Potato Juice Get Rid van acne littekens?

Aardappel sap zal niet genezen van acne littekens. Aardappel sap zal de huid schoon te maken, zijn enzymen die als een natuurlijke antiseptische nuttig voor het doden van de bacteriën die acne uitbraken veroorzaken. Zo zal aardappelvruchtwater inderdaad genezen acne, maar niet de onbehandelde acne littekens achterlaat. Wanneer de schade is aangericht, kan de littekens niet worden verwijderd. Dit betekent niet dat de aardappel sap is van geen enkel nut om de huid te helpen bij de genezing. Wat mensen niet beseffen is dat, hoewel de littekens zijn er om te blijven, kunnen ze worden verlicht en gekrompen, waardoor ze minder zichtbaar. De meerderheid van littekenweefsel met het blote oog bestaat uit dode huidcellen. Aardappelsap bevat wel zure reinigers die verderop in deze laag dode weefsel eten, waardoor de totale grootte van het litteken.

Toepassing en gebruik

Er zijn twee manieren aardappelsap op de huid. Men kan gewoon knippen de aardappel doormidden en wrijf de binnenkant tegen de huid gedurende een halve minuut. Laat het sap te drogen voordat het af te wassen met warm water. Een andere methode die goed werkt voor puistjes en mee-eters is om een ​​aardappel raspen en plaats deze in een blender om te zetten in een pasta. Veel uitgeven het verleden over het getroffen gebied en laat het een half uur voordat schrapen het af.