Heeft Ortho Evra leiden tot gewichtstoename?

Met het bedrag van anticonceptie op de markt, is er een ideale vorm van anticonceptie voor vrijwel elke vrouw. Omdat het een van de meest effectieve vormen van anticonceptie, een dagelijkse pil is de voorkeursmethode voor vele vrouwen. Voor veel andere vrouwen, angst missen een dosis houdt ze van het selecteren de pil als primair voorbehoedsmiddel.

Geschiedenis

Geïntroduceerd in 2002, werd Ortho Evra ontwikkeld als een methode van anticonceptie voor vrouwen die niet het gevoel dat de pil waren een goede keuze voor hen. Farmaceutische bedrijven nu een geboortebeperking formaat dat net zo effectief als de pil was maken, maar werd in een ander formaat. De methode die ze besloten was de anticonceptiepleister bekend als Ortho Evra.

Functie

Hoewel Ortho Evra gebruikt dezelfde soort hormonen zoals de pil, worden zij in de vorm van een pleister die rechtstreeks wordt aangebracht op de huid. In tegenstelling tot de pil, is de pleister niet dagelijks moeten worden gewijzigd, maar in plaats daarvan op een wekelijkse basis. Gedragen op de buik, bovenarm, bovenlichaam of buik, Ortho Evra releases synthetisch oestrogeen en progestageen hormonen die de ovulatie voorkomen en daarom is het moeilijker voor de conceptie tot optreden te maken.

Overwegingen

Terwijl Ortho Evra biedt dezelfde mate van effectiviteit als de pil, omdat de hormonen worden geleverd via de huid en dan direct in de bloedstroom, het lichaam verwerkt ze anders. Meestal wordt een vrouw die Ortho Evra blootgesteld aan ongeveer 60 procent meer oestrogeen dan gebruikster pil.

Effecten

Als gevolg van de toegenomen blootstelling aan oestrogenen, vrouwen die Ortho Evra gebruiken hebben meer kans op gewichtstoename dan die met behulp van de pil. Volgens een onderzoek uitgevoerd door de fabrikant van Ortho Evra, vrouwen met behulp van Ortho Evra zien vaak 10 tot £ 30 toename van het lichaamsgewicht tijdens het gebruik van de pleister. Vrouwen die meer wegen dan £ 198 wordt geadviseerd tegen het gebruik van Ortho Evra vanwege het risico op gewichtstoename.

Waarschuwing

Naast gewichtstoename, kan de verhoogde oestrogeenspiegels gevonden in Ortho Evra ook de kans op symptomen zoals hoofdpijn, misselijkheid, een opgeblazen gevoel, irritatie van de huid en gevoelige borsten. Hierdoor wordt Ortho Evra meestal alleen aanbevolen voor vrouwen die absoluut niet vergeten om een ​​dagelijkse pil, weegt minder dan 198 £ en niet erg verkrijgen 10 tot 30 pond.