Heeft Olive Leaf Oorzaak astma?

Heeft Olive Leaf Oorzaak astma?

Veel astmapatiënten zijn bezorgd over het gebruik van extracten zoals olijfblad; sommige botanics kunnen veroorzaken of verergeren van astma door verzwarende allergieën. Volgens Dr. James R. Privitera, olijfblad daadwerkelijk een rol spelen bij de behandeling van astma.

Geschiedenis

Afkomstig van delen van de olijfboom, wordt olijfblad extract gebruikt als een kruiden-supplement.

Toepassingen

Olive leaf extract bevat oleuropein, die bekend staat om zijn vermogen om infecties te bestrijden en het vergroten van de immuniteit. Het wordt ook gebruikt om vermoeidheid, huid- en schimmelinfecties kwesties, gordelroos, verkoudheid en griep en een gastheer van andere gezondheidsproblemen te bestrijden.

Astma Behandeling

Olijfbladextracten wordt aangenomen bruikbaar bij de behandeling van astma-aanvallen veroorzaakt door allergieën zijn; het supplement wordt verondersteld om het lichaam te ontgiften en helpen het immuunsysteem effectiever milieu allergenen bestrijden.

Side Effects

Zelfs in hoge doses, is olijfblad extract niet bekend dat bijwerkingen veroorzaken, al ingenomen of lokaal gebruikt.

Waarschuwingen

Olive blad mag niet worden gebruikt als vervanging voor bestaande astma controle medicatie. Astma patiënten moeten een arts raadplegen voordat u begint met een alternatieve behandeling van astma.