Heeft Mineral Oil Help Verwijder Wax Van Oren?

Heeft Mineral Oil Help Verwijder Wax Van Oren?

"Clean achter je oren," je moeder zei. Maar hoe zit het spul binnen van hen? We hebben allemaal gehoord van de zeer nutteloos advies om niet alles te stoppen in je oor dat is "groter dan uw elleboog", maar soms wordt het een beetje slordig in. Geen zorgen te maken. Het menselijk lichaam is een wonder van zelf-onderhoud, en je oren zijn geen uitzondering. Maar, als je wel een probleem met wasachtige opbouw, minerale olie is een veilige en gemakkelijke oplossing.

Wat is Ear Wax?

De medische term voor oorsmeer wordt cerumen (uitgesproken als SIR-uh-min). Het is een mengsel van afscheidingen van uw talgklieren en de zweetklieren, en van nature in de meeste zoogdieren.

Waarom Is It In My Ear?

Dat wasachtige, gelig spul vind je op het einde van je wattenstaafje is er om te helpen met smering en reiniging, en naar je innerlijke oren te beschermen tegen dingen zoals insecten, water, schimmels en bacteriën krijgen in hen.

Wanneer is het te veel?

Als je oorsmeer bouwt te veel, of wordt beïnvloed, kan het op tegen je trommelvlies en het pijn, of verstoppen uw oor en maken het moeilijk voor u om te horen. Het kan ook drukken tegen de zenuwen die het oor en keel aandeel in gemeenschappelijke en maak je keel kietelen, waardoor je hoest.

Wat Is Mineral Oil?

Minerale olie wordt gemaakt door het destilleren van aardolie. Het is een bijproduct dingen produceren zoals benzine uit ruwe olie.

Lichtgewicht, kleurloos en reukloos, minerale olie heeft allerlei huishoudelijke en cosmetische toepassingen van het helpen om luieruitslag en eczeem te genezen aan de versterking van de wimpers en het verwijderen van make-up. Geur wordt toegevoegd aan de markt te brengen als babyolie. Het is ook inwendig als laxeermiddel.

Heeft Mineral Oil Help Verwijder Ear Wax?

Ja, het doet. Volgens de Mayo Clinic, een paar druppels minerale olie of babyolie geplaatst in het oor tweemaal per dag gedurende vier of vijf dagen geïmpacteerd oorsmeer verzachten. Glycerine en waterstofperoxide hebben hetzelfde effect.

Zodra de was wordt verzacht, kunt u een beetje warm water te gebruiken in een injectiespuit of knijp-lamp om voorzichtig te wassen het uit je oor.

Als de wax echt is verpakt in daar of is uitgehard en je huismiddeltjes werken niet na vijf dagen, zie uw arts. Probeer niet om de was uit te graven, want dat het kan verpakken in dieper.

Ook, als u met oorpijn, niet proberen om het probleem zelf te behandelen. Putting minerale olie of water tot een geperforeerde trommelvlies, of een oor met een andere vorm van schade, kan een ernstige infectie.