Heeft Kre-Alkalyn werken?

Creatine is een natuurlijke verbinding als een atletische prestatie versterker op de markt gebracht. Het is een van de meest bestudeerde voedingssupplementen. Kre-Alkalyn is een gepatenteerde vorm van creatine. De makers beweren dat het de enige gestabiliseerde vorm van creatine op de markt, waardoor het superieur aan andere vormen van creatine.

Geschiedenis

Creatine speelt een rol bij spiercontractie en synthese van ATP, de belangrijkste bron van energie in het lichaam. Het wordt van nature in vlees en zuivelproducten, maar ook door de nieren, lever en pancreas. Er wordt gezegd dat fitness en atletische prestaties te verbeteren door het verhogen van energie-niveaus en spiermassa. Elk jaar, miljoenen dollars worden besteed aan creatine supplementen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Identificatie

Creatine, wanneer opgenomen en gemengd met vloeistof, converteert naar het bijproduct creatinine. Wanneer dit gebeurt, kan niet alle creatine het spierweefsel bereiken. Kre-Alkalyn is een vorm van creatine verbonden met een buffer die de omzetting van creatine tot creatinine stopt door het veranderen van de pH. Hoe hoger de pH - of meer basische stof - de stabieler creatine in vloeistof. Kre-Alkalyn van fabrikant zegt dat deze buffer kunnen alle van de creatine in het product om uw spieren te bereiken.

Expert Insight: Rapporten Fabrikant

Bulgaarse onderzoekers bestudeerden de effecten van Kre-Alkalyn op Olympische lifters. In een dubbelblinde studie, testten ze 24 atleten met behulp van 10 capsules van Kre-Alkalyn (750 mg per stuk) of 10 capsules van creatine monohydraat (750 mg elk) per dag. De lifters dieted en opgeleid als ze zou doen voor Olympische wedstrijd. Baseline werden uitgevoerd op de eerste dag van de proeven en Olympische liften werden gemeten gedurende de studie. De creatinemonohydraat groep toonde een stijging van 8 procent boven hun basislijn prestaties. De Kre-Alkalyn groep steeg met 11 procent ten opzichte van de baseline. De Kre-Alkalyn groep bleek ook een 28 procent stijging ten opzichte van de andere groep in totaal gewicht getild. Deze studie is gepubliceerd op de website van de fabrikant en is niet peer-reviewed geweest.

Potentieel

Creatine is een uitgebreid bestudeerd te vullen, en een deel van het onderzoek heeft aangegeven te fitness voordelen hebben. Belgische onderzoekers ontdekten dat wanneer creatine wordt ingenomen, het verheft skeletspieren concentraties. Dit kan matig verbeterd met hoge intensiteit, herhaalde aanvallen van de oefening. Creatine kan ook spiergroei en sneller herstel van de spieren bij mensen die wel weerstand training te bevorderen.

Waarschuwing

Raadpleeg uw arts voordat u begint met een supplement regime. Weinig informatie over Kre-Alkalyn is beschikbaar buiten de website van de fabrikant, en het is onbekend of Kre-Alkalyn is echt effectief. In het algemeen kan creatine suppletie opzwellen, gas, maagdarmklachten, en waterretentie. Ook kan het risico van nierbeschadiging dragen. Sportorganisaties zoals de National Collegiate Athletic Association hebben beperkingen op het gebruik van creatine de prestaties te verhogen zetten.