Heeft Iedereen betaalt hetzelfde voor Medicare Part B?

Heeft Iedereen betaalt hetzelfde voor Medicare Part B?

Medicare Part B is een onderdeel van Medicare. Medicare Part B helpt begunstigden betalen voor ontvangen van artsen, poliklinische ziekenhuiszorg, fysio-en ergotherapie en sommige home diensten in de gezondheidszorg. Een persoon in aanmerking komt voor Medicare Part B, toen hij 65 jaar wordt, maakt gebruik van een arbeidsongeschiktheidsuitkering of heeft eindstadium nierziekte. Meestal begunstigde betaalt Medicare Part B dekking.

Algemene kosten

Het ministerie van Volksgezondheid en Human Services bepaalt de maandelijkse premie voor Medicare Part B. Een aantal begunstigden hebben hun maandelijkse premie gesubsidieerd door de overheid en betaal pas in 25 procent van de maandelijkse premie. In 2007 heeft de overheid uitgevaardigd hogere premie betalen voor mensen die rapporteren meer dan $ 85.000 in de jaarlijkse inkomen ($ 170.000 voor gehuwden) tegen een tarief van 35 procent, 50 procent, 65 procent en 80 procent van de totale kosten voor Medicare Part B. De huidige premie in deze situatie wordt bepaald op basis van de gerapporteerde winst belastingen van twee jaar geleden.

Bijkomende kosten

Buiten de standaard Medicare Part B premie of de aangepaste premie op basis van de inkomstenbelasting, een ontvanger nodig heeft om een ​​extra 10 procent betalen voor elke periode van 12 maanden de begunstigde niet inschrijven in Medicare Part B ook al was ze in aanmerking komen. Deze extra 10 procent voor elke periode van 12 maanden wordt gehandhaafd zolang de begunstigde heeft Medicare Part B.

De extra 10 procent kan worden afgezien indien de begunstigde niet inschrijven in Medicare Part B, omdat hij momenteel werkt of indien zijn echtgenoot werkt nog steeds. Zodra de begunstigde of echtgenoot stopt met werken, wordt de inschrijving verwacht voor deel B tijdens de algemene inschrijving periode van 1 januari tot en met 31 maart van elk jaar.

Maandelijkse premie kosten

Aan het eind van elk jaar zal de sociale zekerheid een bericht te sturen over de nieuwe premie betaling voor het volgende jaar. Indien de begunstigde denkt dat de premie niet juist is, kan een beroep worden aangevraagd.

Wijze van Betaling

De premies Medicare Part B worden afgetrokken van de begunstigde maandelijkse sociale zekerheid, spoorweg pensionering of ambtelijk pensioen check. Indien de begunstigde geen cheques ontvangen, wordt een rekening voor drie maanden van de premie aan de begunstigde gestuurd. Het wetsvoorstel wordt uitgevoerd door de 10e van elke maand verzonden.

Wat u moet weten

Een persoon in aanmerking komt voor Medicare Part B op de leeftijd van 65, zelfs als hij niet op de pensioengerechtigde leeftijd. Om extra kosten te vermijden, inschrijven in Medicare Part B tussen drie tot 10 maanden voor het draaien van 65, als in aanmerking komen.

Voor het aanvragen van Medicare, bel (800) 772-1213, of bezoek een lokaal kantoor van Sociale Zaken.