Heeft Astigmatisme Verhinderen Lasik Chirurgie?

Heeft Astigmatisme Verhinderen Lasik Chirurgie?

LASIK is een soort oogchirurgie die gemeenschappelijke visie problemen bij de meeste patiënten kunnen herstellen. Het is de meest voorkomende vorm van ooglaseren uitgevoerd in de Verenigde Staten. Terwijl de operatie heeft een hoog slagingspercentage, is het niet aanbevolen voor alle patiënten. De Eye Surgery Onderwijsraad Medical Advisory Board heeft geschetst specifieke richtlijnen definiëren ideaal, minder-dan-ideale en niet-LASIK kandidaten. Personen met astigmatisme worden opgenomen in de lijst van geschikte kandidaten voor LASIK.

LASIK chirurgie achtergrond

LASIK staat voor laser in-situ keratomileusis. Tijdens een LASIK procedure, zal een chirurg een laser het hoornvlies, het hoornvlies is de heldere bovenlaag van oogweefsel. Deze omvorming is een permanente verandering en wordt uitgevoerd om de visie van de patiënt te verbeteren, verminderen of elimineren van de noodzaak voor corrigerende brillen, zoals een bril of contactlenzen. Voor de meeste patiënten, LASIK chirurgie is pijnloos en snel. Patiënten zijn over het algemeen in een operatie voor een uur of minder en zijn in staat binnen een dag te zien, zonder corrigerende brillen.

Voor elke andere vorm van chirurgie, waaronder LASIK, moet de patiënt en chirurg een gedetailleerde bespreking van de risico's en voordelen van de procedure te hebben. De chirurg moet duidelijk uitleggen van de verwachte resultaten van de operatie en ervoor zorgen dat de patiënt begrijpt deze.

Astigmatisme

Astigmatisme is een veel voorkomende oogaandoening die de meeste mensen tot op zekere hoogte invloed heeft; het is geïdentificeerd door een onregelmatig gevormd hoornvlies of de lens. Tenzij astigmatisme is gekoppeld aan een andere oogaandoening, zoals een visie probleem zoals bijziendheid, het meestal onopgemerkt. Personen met ernstige astigmatisme kunnen last hebben van wazig zien, wat kan leiden tot hoofdpijn. Brillen, contactlenzen en laserchirurgie worden allemaal gebruikt om de toestand te verhelpen.

Ideale kandidaten voor LASIK chirurgie

Kandidaten die het best bij LASIK chirurgie reageren ouder zijn dan 18 jaar; hetzelfde oog correctie recept ten minste twee jaar hebben gehad; lijden aan een gemeenschappelijke visie probleem zoals bijziendheid, verziendheid, astigmatisme of een combinatie hiervan; en zijn ziektevrij, waaronder visie ziekten.

Sommige kandidaten voor LASIK chirurgie zijn niet ideaal, maar zal nog steeds voldoende resultaten in de meeste gevallen te realiseren. Deze kandidaten kunnen last hebben van droge ogen staat, heeft een ziekte of immunosuppressieve aandoening of een gehavende hoornvlies.

Sommige mensen kunnen uiteindelijk worden beschouwd als goede kandidaten: personen onder de 18 of mensen met wisselende ogencorrectie voorschriften binnen de laatste twee jaar, die lijden aan de oogziekte, die zwanger zijn of borstvoeding geven, of die ernstige fouten visie weer te geven.

De enige personen die niet zou moeten overwegen LASIK zijn degenen die lijden aan ernstige oogziekte zoals staar of glaucoom.

Voordat een LASIK behandeling, moet de arts de patiënt te evalueren om te bepalen of ze een geschikte kandidaat voor de procedure.