Heart Pump Failure

Heart Pump Failure

Hart pompen zijn apparaten die het leven van personen die lijden aan ernstig hartfalen verlengen. Echter, de pompen zelf zijn gekend om te falen, die ijver van patiënten, met name als het gaat om de macht van het apparaat.

Identificatie

Hart pompen, ook bekend als de linker hartkamer helpen apparaten (LVAD), geïmplanteerd in het lichaam, en neemt de verantwoordelijkheid van het hart verplaatsen bloed door het vaatstelsel. Een externe batterij bevoegdheden van het systeem. Falen van dit apparaat - of de accu zelf - kunnen worden katastrofisch en potentieel fatale.

Soorten

Een pomp die bekend staat als de HeartMate XVE duurt meestal 18 maanden, terwijl een nieuwer apparaat, de HeartMate II, wordt gefactureerd als meer comfortabel en duurzaam - een groot pluspunt voor patiënten zorgen over Hartfalen pomp. Echter, de fabrikant van beide apparaten, de Thoratec Corporation, een waarschuwing met betrekking tot hartfalen pomp in 2008. Thoratec begon een wereldwijde medische-apparaat correctie van bepaalde partijen van de pomp.

Overwegingen

Patiënten die onzorgvuldig als het gaat om het toezicht op de sterkte van de batterijen van hun apparaat kunnen ook te maken hartfalen pomp. De Heart Mate II pomp werkt op een 14 volt Li-ion batterij die ongeveer £ 1 weegt en duurt tot 10 uur op een lading, waarbij patiënten goed te meten lading intervallen.