Healthy Weight Loss Tips voor het gebruik van Xenical

Xenical wordt een gewichtsverlies drug bedoeld voor zwaarlijvige mensen, of mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger. Degenen die een hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, hoge cholesterol of diabetes, gecombineerd met een BMI van 27 of hoger kunnen zijn kandidaten voor XENICAL. Het medicijn werkt door het blokkeren van 30 procent van het vet dat wordt verbruikt uit de voeding. Xenical wordt beschikbaar door alleen op recept, en is bedoeld om een ​​gedetailleerd plan om gewicht te verliezen aan te vullen. Het succes van een XENICAL gaat hand in hand met andere gewichtsverlies strategieën.

Maximaliseren van Weight Loss

Lipasen, die enzymen in het spijsverteringsstelsel zijn, natuurlijk breken vet geconsumeerd uit de voeding. Wanneer er een overconsumptie van vet voedsel, niet de lipasen niet goed functioneren. XENICAL helpt om vet verlies te maximaliseren door aan lipasen te helpen vet af te breken. Het moet worden ingenomen bij elke maaltijd.

Alvorens XENICAL, moet een potentiële gebruiker eerst komen met een plan van het gewichtsverlies om de effectiviteit ervan te maximaliseren. Bepaal eerst een algemene gewichtsverlies doel, te baseren op een optimale gezonde BMI range. Omdat BMI wordt bepaald door lengte en gewicht, een individu nodig heeft om mee te spelen met het gewicht nummers om de juiste BMI te configureren voor hun lengte.

Erachter te komen hoeveel calorieën per dag zou moeten worden verbruikt, op basis van een gewichtsverlies doel en huidige activiteitenniveau. Dit moet periodiek worden opnieuw geëvalueerd worden als het gewicht is verloren, wordt de activiteit niveau verhoogd, of het totale gewichtsverlies doel is veranderd.

Vervolgens erachter te komen hoeveel vet gram mogen elke dag om te worden geconsumeerd, en hoeveel calorieën zijn afgeleid van porties vet. Dit zal u helpen door het geven van een visuele hoe calorie vol vet is, en fungeren als een motivator om meer voedingswaarde keuzes te maken.

De juiste voeding moet worden gebruikt, maar ook de juiste porties. Idealiter groenten vormen de helft van een plaat, moet het vlees de grootte van een spel kaarten zijn, en koolhydraten moet de grootte van een vuist.

Veel van deze factoren verschillen per individu, zodat in overleg met een arts bij het bedenken van een plan van het gewichtsverlies; niet alleen de uitvoering van één.

Waarschuwingen

XENICAL werkt alleen goed wanneer genomen met een evenwichtig dieet, dat bestaat uit minder dan 30 procent van de calorieën uit vet. XENICAL vermindert het vermogen van het lichaam om vitaminen te absorberen, dus elke dag een multivitamine moeten worden genomen. Het kan ook interfereren met de schildklier medicijnen, zodat mensen het nemen van dergelijke behandelingen moeten laten hun arts weten van tevoren. Ook kan XENICAL verstoren of te wijzigen stoelgang en mag niet worden ingenomen door zwangere vrouwen.