Healthy Weight Loss Diet Plans

Er zijn veel fad gewichtsverlies diëten die snel gewichtsverlies te stimuleren, maar niet qua voedingswaarde uitgebalanceerd en gezond. Gezonde plannen van het gewichtsverlies kan het langer duren om het gewichtsverlies te induceren, maar ze vaak helpen om gewicht af.

Diet and Exercise

Diëten die gezond eten combineren met lichaamsbeweging zijn een gezond dieet van het gewichtsverlies optie. Het eten van het dieet aanbevolen door de United States Department of Agriculture voedselpiramide en combineren dat met de aanbevolen activiteit is een gezonde manier om gewicht te verliezen en het weg te houden. Health.gov voedingsrichtlijnen raden aan het verliezen van gewicht langzaam en gelijkmatig door het verlagen van het calorieverbruik en de verhoging van de lichamelijke activiteit. Aanbevelingen voor calorie-inname onder andere 20 procent tot 35 procent uit eiwit, 45 procent tot 65 procent uit koolhydraten en 10 procent tot 35 procent uit vet om gezond gewicht te verliezen. Eet complexe koolhydraten zoals groenten, aardappelen en volkoren producten en consumeren eiwit uit bronnen zoals mager vlees, bonen en noten. Vermijd verzadigde vetten door beperkende kaas en vetrijke vlees. Daarnaast lezen voedseletiketten aan het vetgehalte in voedsel te vinden. Vermijd verwerkt zoveel mogelijk voedingsmiddelen te verzadigd vet beperken. Fysieke richtlijnen activiteit 30 tot 60 minuten van matige activiteit (lopen 1,5 tot 3 mijl per dag 3-4 mph) ten minste drie dagen per week.

Vetarm dieet

Vetarme diëten vereisen beperken vet, vooral verzadigd vet, 20 tot 30 procent of minder van de totale calorie-inname en eten de meerderheid van levensmiddelen uit koolhydraten. Omdat vet heeft 9 calorieën per gram en koolhydraten 4 calorieën per gram, het beperken van vetten en het focussen op koolhydraten heeft de neiging om het calorieverbruik te beperken ook. Volgens www.weightlossresources.co.uk/diet/low_fat.htm, vetten beperken tot minder dan 20 procent tot 30 procent is te beperkt voor de meeste mensen succesvol op de dieet. Het idee achter vetarme diëten is dat je vullen op koolhydraten, die sneller is dan vet en eiwit te verbranden, zodat je lichaam zal wenden tot vetreserves voor energie. Voedingsmiddelen die kunnen worden gegeten op vetarme diëten bevatten rauwe en gekookte groenten en fruit; volle granen; pasta; aardappelen; magere melk; en havermout. De meeste van uw vet calorieën afkomstig moet zijn uit onverzadigde vetten bronnen zoals zonnebloempitten, noten en saffloerolie. Vetarme diëten gewoonlijk het beste in combinatie met lichamelijke activiteit zoals fietsen, hardlopen, joggen, dansen, kickboksen en dans, om vet verlies te verhogen.

Calorie Reduction

Houd calorieën binnen aanbevolen dagelijkse grenzen van 2.000 tot 2.500 en 3.000 tot 3.500 voor sedentaire naar actieve mannen en vrouwen tot de leeftijd van 30, respectievelijk. Na de leeftijd van 30, verminderen calorie-inname met 100 voor elk decennium. Als u matig actief je zal vallen in het midden van deze calorie aanbevelingen. De Centers for Disease Control (CDC) adviseert het snijden van 500 tot 1.000 calorieën per dag tot een pond of meer vet per week verbranden (er zijn 3500 calorieën in een pond vet). Het verminderen van calorieën kan net zo makkelijk als het uitsnijden van een paar dingen die van belang kan bijdragen aan de dagelijkse calorie-inname, zoals calorierijke dranken of snoep. Probeer het elimineren van een high-calorie voedsel of drinken per dag om gewicht te verliezen. Door het verminderen van calorie-inname langzaam, heb je meer kans om zich aan het dieet en gewichtsverlies te behouden. Meer lichaamsbeweging per dag als goed tot gewichtsverlies te verhogen. Doel voor 30 tot 60 dagelijks van matige activiteit die zowel aerobics en krachttraining drie of meer keer per week omvat minuten. Voorbeelden van fysieke activiteiten die zullen bijdragen aan calorieverbranding onder andere zwemmen, snel lopen, stationaire fietsen en gewichtheffen.