Healthy Diet Regimes

Hoewel sommige diëten die afhankelijk zijn van de honger of het onthouden van voedsel zou kunnen helpen om snel gewicht te verliezen, worden ze vaak ontnemen het lichaam van essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om een ​​optimale gezondheid te behouden. Om gezond, is het belangrijk om een ​​balans in voedsel keuzes die u zal toelaten om voldoende voedingsstoffen, maar toch afvallen behouden.

Beperken Calorieën

Volgens www.health.gov, nationale voedingsrichtlijnen voor Amerikanen adviseren dat vrouwen in de leeftijd 19 tot 30 van sedentaire naar actieve 2.000 tot 2.500 calorieën per dag respectievelijk moeten consumeren,. Evenzo aanbevelingen voor mannen 3.000 tot 3.500 per dag. Calorie aanbevelingen voor elk decennium vóór of na deze leeftijdsgroepen dalen of stijgen met 100 per dag. Elimineer 500 calorieën per dag tot £ 1 vet per week (3500 calorieën in een pond vet) te verliezen. De meerderheid van uw voedsel moet komen uit voedzame fruit, groenten en volle granen. Sommige verwerkte voedingsmiddelen kan worden gegeten op een caloriearm dieet, zolang je maar binnen je gekozen doel bereik.

Limit Vetten

Op een vetarm dieet, mag slechts 20 procent van het voedsel dat je verbruikt komt uit vet, en je moet de meerderheid van deze uit meervoudig onverzadigd vet te krijgen. Omdat koolhydraten 4 calorieën per gram en vet heeft 9 calorieën per gram, zal je snel gewicht te verliezen door het beperken van vet uit je dieet. Om succesvol te zijn op een vetarm dieet, eet voedingsmiddelen, zoals fruit groenten, gewoon aardappelen en volkoren granen. Vermijd verwerkt voedsel, boter, kaas, vette zuivelproducten, gebak, snoep en andere producten die bevatten gehydrogeneerde olie. Voedingsmiddelen die bevatten meervoudig onverzadigde vetten die in beperkte hoeveelheden (een handvol of minder) kan worden gegeten zijn noten, sesamzaad en zonnebloemolie.

Diet and Exercise

Op een dieet en lichaamsbeweging programma, bent u beter in staat om te eten voedsel dat je hunkert want je kunt ze werk uit door middel van een trainingssessie. Klare levensmiddelen die gezond zijn, zoals groenten, fruit en volkoren granen en vetten beperken tot 20 tot 30 procent van de voeding. Op dit dieet, kunt u meestal eet de aanbevolen aantal calorieën en toch afvallen, omdat je de calorieën door middel van oefening te verbranden.

Om snel gewicht te verliezen, maken gebruik van een combinatie van aerobics en krachttraining, en uit te werken 30 tot 60 minuten drie tot vijf keer per week op tot 85 procent van je opleiding (maximale) hartslag. Trek uw leeftijd van 220 tot uw training hartslag te bepalen. Activiteiten die u zullen helpen om gewicht te verliezen zijn de intensivering, fietsen, snel wandelen, hardlopen, elliptische, dansen, kickboksen en krachttraining.

Glycemische index dieet

De glycemische index dieet is gebaseerd op het eten van voedingsmiddelen die laag op de glycemische schaal zijn om de bloedsuikerspiegel te verlagen en gewichtsverlies stimuleren. Dit dieet maatregelen voedingsmiddelen op basis van hoe hoog de bloedsuikerspiegel gaat in reactie op het voedsel. Een studie uitgevoerd in Canada aan de Universiteit van Toronto en St. Michaels Hospital bleek dat voedingsmiddelen die hoog op de glycemische index zijn deed lagere bloedsuikerspiegel meer dan deelnemers die een vezelrijk dieet aten. Glucose wordt verkregen uit koolhydraten en gebruikt voor energie. Overtollige glucose niet gebruikt wordt opgeslagen als vet. Sommige lage glycemische voedingsmiddelen zijn groenten, noten, vruchten, lijnzaad, quinoa, groenten en fruit. Ontbijtgranen, broodjes, donuts en bagels zijn hoog-glycemische voedingsmiddelen, en voedingsmiddelen zoals ananas, instant havermout en kaas pizza zijn in de mid-range.

South Beach dieet

Het South Beach dieet moedigt zowel gezond eten en gewichtsverlies. De eerste fase van het dieet (2 weken) is beperkt van koolhydraten, en omvat voedsel zoals eieren, kip, noten, groenten, vis en kaas. Vermijd aardappelen, fruit, brood en verwerkte voedingsmiddelen. Fase 2 onbeperkt eiwit zoals vlees en eieren en groenten 1/2 kop of meer per dag. Wit brood, aardappelen, rijst en verwerkte voedingsmiddelen zijn nog steeds niet toegestaan; Echter, sommige volle granen, bonen, pita en havermout tijdens fase worden gegeten 2. Vruchten zijn toegestaan ​​in fase 2 ook. In de fase 3 onderhoud onderdeel van het dieet (levensduur), moet voedingskeuzes gezond te blijven. Bewerkte voedingsmiddelen, of niet-voedzame voedsel zoals koekjes, snoep, wit brood en vetrijke voedingsmiddelen, moet zeer beperkt in je totale voeding worden gehouden.