Health Insurance programma's voor kinderen in Texas

Health Insurance programma's voor kinderen in Texas

Gezondheidszorg of ziekteverzekering voor kinderen in Texas is beschikbaar via verschillende programma's. Sommige zijn openbaar en sommige zijn prive, maar elk kind in Texas kan de nodige medische en tandheelkundige zorg te krijgen. Zelfs speciale behoeften en speciale handicap worden aangepakt door een aantal programma's binnen de staat, zodat Texas kinderen worden voorzien van zorg.

Verzekering

Texas heeft uitstaande particuliere ziektekostenverzekering plannen, volgens een US News & World Report studie. Deze omvatten Humana, Cigna, Scott & White en Aetna, en ze hebben de vorm van gezondheidszorg (HMO) of managed care plannen. Duizenden Texas kinderen ontvangen zorg door middel van één van deze verzekeraars. De familie betaalt een maandelijkse premie, door middel van een arbeidsovereenkomst groep of een andere aansluiting, en de kinderen krijgen medische zorg.

Voor ouders wier inkomen niet hen in staat stellen om te kopen ziektekostenverzekering, Texas heeft de Children's Health Insurance Program (CHIP). Dit plan heeft betrekking op kinderen die niet kunnen in aanmerking komen voor Medicaid - de groep gevangen tussen Medicaid en particuliere ziektekostenverzekering.

SKIP is voor kinderen van de staat medewerkers, het verstrekken van verzekeringen tegen een gereduceerd tarief, aangevuld door de staat.

Soorten

Texas heeft ook de gezondheidszorg zonder verzekering voor kinderen van ouders die geen particuliere gezondheidszorg kunnen betalen door middel van werk of andere opties.

Het programma Primary Health Care (PHC) dekt alle kinderen waarvan de ouders niet tot andere zorg. Dit programma besteedt zorgverleners voor diensten aan de kinderen en werkt door het Department of State Health Services.

Texcare omvat Children's Medicaid en CHIP. Texas Health Stappen geeft medische en tandheelkundige onderzoeken en zorg aan kinderen op Medicaid. Er is ook het programma voor kinderen van een WIC of Women's Infant's en. HeadStart en Vroege HeadStart bieden federale overheid gefinancierde medische zorg.

Misvattingen

Ouders in Texas kunnen geloven dat ze kunnen gespecialiseerde zorg niet te krijgen voor kinderen, maar niets is minder waar. Kinderen met speciale zorgbehoeften (CSHCN) betaalt voor geneeskundige verzorging en gezinsondersteunende diensten voor gezinnen van kinderen met een handicap, chronische aandoeningen of buitengewone behoeften. Gemeenschap gezondheidscentra in Texas bieden gebied diensten, en het graafschap arme zorgprogramma's bieden zorg voor degenen die niet ontvangen van Medicaid. Texaanse school gezondheidsprogramma's subsidie ​​krijgen van de staat en bieden een uitzonderlijke zorg aan kinderen naar school.

Voordelen

Kinderen in Texas zijn niet beperkt tot de medische zorg die hun ouders zich kunnen veroorloven. Soms zijn ouders zijn zich niet bewust van de programma's beschikbaar voor Texas kinderen van enige economische status, hetzij door middel van een verzekering of het verstrekken van medische zorg zonder verzekering.

Overwegingen

Naast medische zorg via een verzekering of speciale programma's, Texas heeft andere programma's om te helpen gezinnen die hulp nodig hebben. Er is een STARS programma (staat Texas Bijstand en Referral System) om te helpen Texanen vinden aanmerking programma om voedsel te kopen of zorg of kinderopvang. De zomer food service-programma biedt gratis voedzame maaltijden aan een kind jonger dan 18 jaar die zich laat zien. Omdat voeding is een belangrijk onderdeel van een goede gezondheid, Texas maakt elke poging om kinderen te helpen goed te eten.