Health Insurance Opties op de leeftijd van 65

Er zijn vele ziektekostenverzekering opties voor mensen ouder dan 65. Deze omvatten soorten particuliere verzekeringen, Medicare, de coördinatie van particuliere plannen en Medicare, Medicare kloof beleid, en Medicare voordeel plannen of wat worden soms senior zorg HMO plannen.

Private Insurance Opties

Sommige senioren of mensen ouder dan 65 jaar hebben de verzekering dat meer dan draagt ​​met pensioen. Er zijn drie basistypen van de particuliere ziektekostenverzekering - een traditionele plattegrond waar je mag gaan naar een arts; een gezondheidsorganisatie plan waarin je naar een dokter gecontracteerd binnen het plan; en een preferred provider netwerk plan dat kan de patiënt een arts te raadplegen, hetzij in het netwerk of buiten. Voordelen voor in het netwerk worden meestal gedekt beter dan voor uit het netwerk.

Medicare

Medicare heeft nu vier onderdelen. Deel A is automatisch, en heeft betrekking op de ziekenhuiszorg. Deel A wordt gegeven zonder kosten voor de patiënt. Deel B omvat doktersbezoeken, therapieën en uit zorg voor de patiënt. Er is nu een onderdeel C, die een beetje meer dan een deel B kost, maar biedt dekking voor ziekenhuiszorg en arts zorg. Het omvat tegen een hoger tarief, en omvat recept dekking. Deel D voegt simpelweg een recept geneesmiddel rijder aan de Medicare beleid.

Coördinatie van de voordelen

Als een persoon ouder dan 65 jaar heeft een traditionele verzekering plan, zal het soms coördineren met Medicare. Dit betekent dat de particuliere plan zal halen om het even wat niet gedekt door Medicare, zoals het ziekenhuis aftrekbaar of kantoor co-betaalt. Het zal ook betrekking hebben op de 20 procent van deel B voordelen niet door Medicare opgepikt.

Hiaatverzekering

Sommige particuliere verzekeringsmaatschappijen verkopen wat is een gat beleid genoemd. Het heeft betrekking op wat een Medicare plan niet. Echter, kunnen de voordelen niet zo hoog als bij de coördinatie van de voordelen zijn. Er misschien nog wat geld verschuldigd na Medicare en hiaatverzekering zijn. Hiaatverzekering kan ook vrij duur.

Medicare Advantage Plans

Er is een andere optie voor de 65-plussers - Medicare voordeel plannen. Sommige bedrijven noemen ze senior zorgplannen. Deze plannen zijn meestal HMO plannen en betaald uit het geld voor deel B Medicare. Het deel B premie gaat rechtstreeks naar de particuliere verzekeringsmaatschappij gekozen. De individuele verzekerde zou dan gebruik maken van zijn of haar privé-Medicare Advantage plan in plaats van de Medicare plan.