Health Foods Dat Give You Energy

Health Foods Dat Give You Energy

In plaats van het bereiken van een hoog-calorische soda of candy bar af te weren van uw achterblijvende energie, probeer dan een van de gezonde voedingsmiddelen hieronder vermeld. Je krijgt een boost in energie ervaren zonder alle van de suiker, additieven en de uiteindelijke crash van junkfood. Het eten van gezonde, nutriënt-dichte voedingsmiddelen, de uitoefening van en het beheren van uw gewicht zijn de beste manieren om genoeg energie zorgen om het te maken door uw dag.

Havermout

Havermout is geweldig voor het ontbijt, maar kan ook een energierijk tussendoortje. Verpakt met eiwit, havermout bevat ook vitamine E, zink, ijzer en selenium. Haver is complexe koolhydraten, die de benodigde calorieën voor energie gebruik ervan. Havermout is ook rijk aan oplosbare vezels. Volgens de American Heart Association, wordt oplosbare vezel gedacht cholesterol (vooral de slechte cholesterol LDL), waardoor het risico van hartziekte.

Om alle voordelen van havermout ervaren, blijf uit de buurt van direct. De meeste men havermout bevat veel suiker, een geweldige manier om een ​​achterstand in energie ervaren. Voor de verandering, probeer staal gesneden haver ook wel bekend als de Schotse haver.

Druiven

Rode en andere donkere huid druiven zitten vol anti-oxidanten en mangaan. Mangaan helpt uw ​​lichaam te handhaven normale bloedsuikerspiegel, die een belangrijke rol in het marineren van je energie niveau te spelen. Druiven zijn ook een goede bron van thiamine, kalium, vitamine C en B6. Zoals de meeste mensen niet genoeg water elke dag krijg, druiven ook helpen vullen verarmd waterstanden.

Rijk aan energie geven voedingsstoffen, druiven zijn ook handig en makkelijk te eten. Ze zijn ideaal voor een snelle, on-the-go snack. Probeer ze in te vriezen voor een koele zomer traktatie.

Druivensap biedt een aantal van dezelfde voordelen als hele vrucht, maar veel commercieel verpakt merken bevatten veel suiker, dus zorg ervoor dat het etiket te lezen voordat consumeren.

Amandelen

Ounce per ounce, amandelen zijn de meest voedzame van alle noten. Ze zijn rijk aan vitamine E en het mineraal magnesium die cruciaal is voor het omzetten van suiker in energie. Amandelen zijn een goede bron van eiwitten, ideaal voor duurzame energie.

Amandelen zijn meestal jaarrond verkrijgbaar en zijn een geweldige voedsel te eten op de weg. Probeer het opnemen van een paar in uw salade of yoghurt voor een nog betere energie-boost. Zorg ervoor dat u het etiket te controleren alvorens te kopen als sommige bereidingswijzen, zoals droog roosteren, voegt vaak veel zout.

Squash

Squash is een grote bron van complexe koolhydraten, die gemakkelijk kunnen worden omgezet in energie. Pompoen wordt ook gevuld met vitamine B1 en C en foliumzuur en kalium. Winter squash zoals butternut, eikel of pompoen zijn ook rijk aan vitamine B6. Zomer squash --- courgette, gele crookneck --- hoewel hogere watergehalte, is nog steeds een uitstekende bron van energie geven vitaminen.

Verkrijgbaar in diverse types, squash is veelzijdig voedsel dat op verschillende manieren worden bereid. U kunt braden of grillen en eet het gewoon of combineren met andere ingrediënten om een ​​braadpan of brood te maken.