Health Care Administration Doelstellingen

Health Care Administration Doelstellingen

Gezondheidszorg administratie heeft verschillende functies en doelstellingen. Meestal zijn de administratie gezondheidszorg engrosses coördinatie, planning en begeleiding van de zorginstellingen. Als grote lijnen ingedeeld de gezondheidszorg beheerders vallen onder twee categorieën ---- specialisten en generalisten.

De specialisten van het beheer van de bijzondere diensten van de gezondheidszorg administratie, zoals marketing, human resources, budgettering, boekhouding, financiën en het beleid etc., terwijl de generalisten zijn degenen die een hele faciliteit te beheren. Verschillende instellingen noemen vaak deze administratieve officieren te ontwikkelen en sommige medische beleid en procedures te handhaven.

Nursing Home Administrator

Een van de verschillende rollen in de gezondheidszorg administratie is die van het verpleeghuis beheerder. Kader van deze doelstelling de beheerder is van plan de verpleeghuizen en beheert alle bewerkingen zoals de medische, financiële, personele en verpleegkundige begeleiding. Echter, sommige verpleeghuis beheerders werken in grote bedrijven en beheren daar alle medische diensten, maar meestal deze leidinggevenden werken in een verpleeghuis. Hoewel de vereisten voor deze carrière kan variëren, de meeste staten vereisen een bachelor's degree in verpleeghuis administratie, en een succesvolle stage.

Allopathische Artsen

Artsen die verwondingen en aandoeningen met behulp van corrigerende maatregelen te behandelen worden genoemd allopathische artsen. Ze kunnen zowel dienen privéklinieken en openbare ziekenhuizen, en hun werktijden mag niet volgens een normaal patroon. Dit bericht is onderverdeeld in twee groepen ---- specialisten en generalisten. De specialiteiten omvatten vele gebieden, waaronder cardioloog, gynaecoloog, neuroloog, patholoog, verloskundige, orthopeed, oncoloog, gerontoloog, dermatoloog, uroloog en chirurg. Aspiranten moet een medisch diploma of getuigschrift in de allopathische geneeskunde hebben. Als u een wetenschap undergraduate, op zoek naar een opname in een medische school dan moet je de volgende cursus werken ---- een jaar basischemie, een jaar organische chemie, een jaar biologie en een jaar natuurkunde hebben afgerond. Medische colleges normaliter een minimum van twee jaar curriculum, waarin een jaar is stage.

Clinical Laboratory Specialist

Klinisch laboratorium engrosses zowel klinisch technologen en technici. Deze gezondheidszorg beheerders voeren het laboratorium werk te diagnosticeren of kwalen te identificeren door middel van klinische apparatuur zoals computers, microscopen, en veel chemische stoffen. Zij voeren bloedtest, urinetest en een verslag van de ziekte. De klinische technologen onderbouwen de tests en rapporten uitgevoerd door klinische technici. Ze "ie" klinische technologen ook controleren en beheren programma's voor kwaliteitscontrole van het laboratorium. Zowel klinisch technologen en technici in dienst zijn van de verschillende sectoren van de gezondheidszorg eenheden zoals private en openbare ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, onderzoekslaboratoria en universiteiten. Volgens Education-Portal.Com, "Als je wilt een carrière als Clinical Technician starten, moet u een bachelor's degree in een veld, zoals medische technologie of een van de life sciences hebben."

Radiologic Technoloog

Radiologische technologen ook identificeren en diagnosticeren van de ziekte van de patiënt, maar in tegenstelling tot de klinische technici die ze gebruiken technologisch geavanceerde apparatuur, zoals magnetische resonantie scanners, echografie machines, x-ray machines, positron emissie en ga zo maar door. Zij staan ​​vaak de artsen in sommige ingewikkelde gevallen. Radiologische technologen werken in klinieken, ziekenhuizen, verpleeghuizen, medische laboratoria en in ook in particuliere segment. Aspiranten moet een 2-jarige opleiding curriculum in een school of een ziekenhuis te voltooien. Een GED of een middelbare school diploma is de eerste vereiste.