Healing With Music & Sound

Musik og lyd terapi arbejde med de naturlige rytmer i kroppen til at slappe af og til at helbrede. Denne form for terapi har været anvendt i tusinder af år. Musikterapi arbejder med de menneskelige følelser, samt bevirke forandringer i kroppen.

Historie

Selv om lyd og musik terapi har eksisteret i lang tid, blev denne form for terapi er meget udbredt i USA efter Anden Verdenskrig, hvor musik blev brugt til at hjælpe sårede soldater få det bedre, både fysisk og mentalt.

Funktion

Musik terapeuter er uddannede fagfolk, der bruger musik til at helbrede kroppen fysisk, psykisk og socialt. To af de måder, denne terapi anvendes, er: fokuseret lytning, når patienten fokuserer på specifikke aspekter af musik, såsom trommer og toning og brummen, som strækker stemmebåndene med forskellige variationer af lyde til at frigive stress.

Sådan fungerer det

De menneskelige øre er designet til at høre og for at hjælpe med at afbalancere kroppen. Ørerne indsamle information, før den når frem til hjernen, og derfra, påvirker hele kroppen.

Meditation

Musikterapi kan bruges i forbindelse med meditation at helbrede sindet og sjælen. Afslappende musik, en tavs værelse og lidt tid til at meditere, kan lindre stress, vrede og hovedpine.

Fordele

Musikterapi kan give patienten en følelse af selv, at lade ham mere tydeligt udtrykke sig på grund af hans afslappet tilstand, fri for stress og bekymring. Det hjælper også med kreativitet. Deltagelse i musikterapi vil inspirere patienten og frigøre de kreative blokeringer i hendes sind.